Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
tako kot polovica ekipe barcelone na čelu z alvesom in busqetsom
kdo od teh je star 19 pa naduvan ?
Citat:
tako kot polovica ekipe barcelone na čelu z alvesom in busqetsom
Citat:
danes dejansko nič, ker so dejansko skoz nizali šanse, samo ko pa 60 minut tekme drkajo žogo v zadnji in srednji liniji me pa prime, da bi vsem noge polomil
Citat:
danes dejansko nič, ker so dejansko skoz nizali šanse, samo ko pa 60 minut tekme drkajo žogo v zadnji in srednji liniji me pa prime, da bi vsem noge polomil
Citat:
Mimogrede, ko sem ravno pri komentatorju, a je kdo gledal Real - Racing to nedeljo (bolj konkretno: po koncu prvega polcasa, dokler ga niso odstrelili z reklamami in prvih 20 minut drugega polcasa) ? Kaj ta tip je za ene rastline ?
Meni se zdi, da komentatorji včasih ne najdejo prave mere pri pohvalah/kritikah in potem res ne veš, ali je Obrez zgolj tako fasciniran nad tistim, ki zmaguje in mu zaradi kvalitete poje slavo, ali pa je goreč navijač tega kluba in pretirano navijaško vidi vse skupaj. Barcelona je zadnja leta pač na vrhuncu in morda jo zato komentira s superlativi. Čez par let, ko bo kateri drug klub pometal z drugimi, bo morda isto pretiraval s tisto ekipo, kaj pa vem. Kdor pozna Obreza pa itak ve, da ga pri fuzbalu rado zanese - tudi ko sam brca se zelo vživi v vlogo, skoraj preveč.Citat:
Uporabnik Narkotik pravi:
Na tej tekmi se je pa nekaj skušal opravičevati ampak itak ni zadel bistva.
Citat:
joj kako ne morem več te barce, gledam zadnje cajte fuzbal samo zato, ker čakam, da barca zajebe