Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik leni pravi:
@tinekr
Dejstvo je da imajo ljudje odpor do tetoviranih ljudi.
Torej, če postaviš eno mamco v trgovino pred trgovko ki ima tetovirano roko in pred trgovko ki je "brezmadežna", katero misliš da bo šla vprašat če imajo še kaj kruha...
Da ne bo pomote nisem proti tetovaži, sam imam eno veliko in dve manjši in dejansko vidim ljudi kako me gledajo na bazenu. Verjetno me ne bi nič drugače v trgovini če bi delal z strankami, k sreči imam pri mojem delu zelo malo stikov z ljudmi tako da moj videz nikogar ne moti razen namestnika direktorja, ki mi je že predlagal naj se ostrižem in obrijem, seveda se nisem.
Ljudje imajo odpor tudi do Romov, homicev, lezbik, vegijev, zidov, muslimanov, pravoslavcev, nevernikov, vernikov. To ni tehten razlog za legalizacijo diskriminacije
Ko enkrat dovolis taksno obnasanje si zelo hitro v d....
Drzava bi po zgledu na Poljsko morala taksne trgoce vzeti pod konkreten drobnogled
Eni ste pa res trdi (no ja, pri tebi to ni presenetljivo).
Če maš tetoviranega prodajalca in ljudje pri njem zaradi tega nočejo kupovad boš naredil kaj? Ga plačal, da gleda v strop in se čoha po riti? Stal pred štacuno in ljudem grozil, da jih boš prijavil zaradi diskriminacije, ker nočejo pri njem kupovat?
Ne, zamenjal ga boš za netetoviranega.
Lahko je pametovat, dokler so problemi teoretični ... Kaj pa, ko je zaradi njih manj denarja v blagajni?
PS: tetoviranje je jasno in očitno vidno (če ni, se itak nihče ne pritoži). To, da je nekdo gej, seveda ni, zato so tvoji primeri popolnoma bedasti (no ja, pri tebi to ni presenetljivo) ...