Lidl - zalezuje zaposlene ?

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik leni pravi:
@tinekr
Dejstvo je da imajo ljudje odpor do tetoviranih ljudi.
Torej, če postaviš eno mamco v trgovino pred trgovko ki ima tetovirano roko in pred trgovko ki je "brezmadežna", katero misliš da bo šla vprašat če imajo še kaj kruha...
Da ne bo pomote nisem proti tetovaži, sam imam eno veliko in dve manjši in dejansko vidim ljudi kako me gledajo na bazenu. Verjetno me ne bi nič drugače v trgovini če bi delal z strankami, k sreči imam pri mojem delu zelo malo stikov z ljudmi tako da moj videz nikogar ne moti razen namestnika direktorja, ki mi je že predlagal naj se ostrižem in obrijem, seveda se nisem.

Ljudje imajo odpor tudi do Romov, homicev, lezbik, vegijev, zidov, muslimanov, pravoslavcev, nevernikov, vernikov. To ni tehten razlog za legalizacijo diskriminacije
stupid-1.gif
Ko enkrat dovolis taksno obnasanje si zelo hitro v d....
Drzava bi po zgledu na Poljsko morala taksne trgoce vzeti pod konkreten drobnogled
write.gif
Eni ste pa res trdi (no ja, pri tebi to ni presenetljivo).
Če maš tetoviranega prodajalca in ljudje pri njem zaradi tega nočejo kupovad boš naredil kaj? Ga plačal, da gleda v strop in se čoha po riti? Stal pred štacuno in ljudem grozil, da jih boš prijavil zaradi diskriminacije, ker nočejo pri njem kupovat?
Ne, zamenjal ga boš za netetoviranega.
Lahko je pametovat, dokler so problemi teoretični ... Kaj pa, ko je zaradi njih manj denarja v blagajni?

PS: tetoviranje je jasno in očitno vidno (če ni, se itak nihče ne pritoži). To, da je nekdo gej, seveda ni, zato so tvoji primeri popolnoma bedasti (no ja, pri tebi to ni presenetljivo) ...

Mene pa motijo grdi ljudje in bi rajši kupovala pri lepih
redface-1.gif
Ker grdi so mi pa res adijo...

No, pa gremo zares, veste pa kaj meni gre na živce- 'grde', arogantne, naveličane, povprečne, stare trgovke ni važno kje že ...največkrat pri Mercatorju, kjer morajo sprejemne delat, če so dovolj smotane in če jim je nasmešek in prijaznost nekaj s čimer se še niso spoznale.
V glavnem pa moj odnos temelji na prijaznosti in pri tem tetovaža nima nobene veze.
In tudi se grem nekakšne galerije in tam ne kupuje ravno takšen folk, ki bi mene ocenjeval v povezavi s tetovažo.
That's it.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik halo pravi:
Tudi v moji bivši službi so bili skriti nakupi.
Prišli so v trgovino (najeti ljudje ali študentje) kupili določene artikle, stvari zložili v voziček po nekem sistemu.
Nekaj pod voziček, kako malo stvar v škatlo, nekaj v žep itd.

In so ocenjevali koliko so prišvercali, kok si bil prijazen, kok je bla čista blagajna, če si rekal hvala.

Mešaš jabolka in kamne... Eno je mistery shopping, drugo pa testni nakupi. Pri prvem se ocenjuje odnos prodajalcev, založenost, čistoča, ravnanje v konfliktnih situacijah, itd... Pri drugem se pa samo in izključno poskuša kaj ukradit. Te "kraje" se dogajajo enkrat mesečno in vse blagajničarke točno vedo, kakšne metode se uporabljajo in da se vedno uporabljajo ene in iste tri (ponekod štiri) metode, vedno vse naenkrat pri istem kupcu. In da bi se kdorkoli moral opravičevati trgovcem za to (kot je izjavil nekdo pred mano)?!? Če trgovci sami zahtevajo tovrstne teste in meni se zdijo hudičevo upravičeni. Za moje pojme za blagajno ne sme niti slučajno delat nekdo, ki mimo sebe spusti kupca jakne za 30€, v žepih jakne pa za 200€ britvic...

Nazadnje urejeno:

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Zakaj podpis?
Sicer se s tvojim prejšnjim prispevkom strinjam, nikakor pa se ne strinjam s stališčem, da bi naj ljudje delali takrat in toliko kot pač paše delodajalcu. Zakon namreč zelo natančno določa največji čas dela, odmore in število in razporeditev le-teh. Ravno tako tudi nadure.
Zahteve delodajalca po neprestanem delu po več kot 8 ur dnevno, tudi za konec tedna in po potrebi tudi 12 ur so potrebne najmanj prijave na delovno inšpekcijo, če ne še kaj hujšega.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.193
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik leni pravi:
@tinekr
Dejstvo je da imajo ljudje odpor do tetoviranih ljudi.
Torej, če postaviš eno mamco v trgovino pred trgovko ki ima tetovirano roko in pred trgovko ki je "brezmadežna", katero misliš da bo šla vprašat če imajo še kaj kruha...
Da ne bo pomote nisem proti tetovaži, sam imam eno veliko in dve manjši in dejansko vidim ljudi kako me gledajo na bazenu. Verjetno me ne bi nič drugače v trgovini če bi delal z strankami, k sreči imam pri mojem delu zelo malo stikov z ljudmi tako da moj videz nikogar ne moti razen namestnika direktorja, ki mi je že predlagal naj se ostrižem in obrijem, seveda se nisem.

Ljudje imajo odpor tudi do Romov, homicev, lezbik, vegijev, zidov, muslimanov, pravoslavcev, nevernikov, vernikov. To ni tehten razlog za legalizacijo diskriminacije
stupid-1.gif
Ko enkrat dovolis taksno obnasanje si zelo hitro v d....
Drzava bi po zgledu na Poljsko morala taksne trgoce vzeti pod konkreten drobnogled
write.gif
Eni ste pa res trdi (no ja, pri tebi to ni presenetljivo).
Če maš tetoviranega prodajalca in ljudje pri njem zaradi tega nočejo kupovad boš naredil kaj? Ga plačal, da gleda v strop in se čoha po riti? Stal pred štacuno in ljudem grozil, da jih boš prijavil zaradi diskriminacije, ker nočejo pri njem kupovat?
Ne, zamenjal ga boš za netetoviranega.
Lahko je pametovat, dokler so problemi teoretični ... Kaj pa, ko je zaradi njih manj denarja v blagajni?

PS: tetoviranje je jasno in očitno vidno (če ni, se itak nihče ne pritoži). To, da je nekdo gej, seveda ni, zato so tvoji primeri popolnoma bedasti (no ja, pri tebi to ni presenetljivo) ...

Mene pa motijo grdi ljudje in bi rajši kupovala pri lepih
redface-1.gif
Ker grdi so mi pa res adijo...
In ne boš verjela: potem pač grdega umakneš nekam, kjer ni na očeh strank (če se seveda izkaže, da zaradi njegove grdote trpi promet), če pa takega mesta ni, pa ...
Jebiga, tako pač je ... Če iz službe letijo nesposobni, ker je zaradi njih škoda, lahko tudi grdi. Pa je pri obojih tako, da pravzaprav niso sami nič kaj dosti krivi. Pač narava ni dala ...