@malcomX
Pač vsi ljudje ne moremo biti sinovi po poklicu, da bi nam 700 € nič ne pomenilo, nekateri moramo za 700€ kar dobro delati,pa mislim da ni pošteno da se iz tega norčuješ.
@BurekM
Leti na vse ki nimate pojma kaj kritizirate, jaz ti lahko povem katere prodajalke imajo, ker jih je veliko mislim da kar skoraj vse, nekatere pa seveda več, ki imajo 40 urni tedensko...
Zakaj bi vam moral poimensko povedati kdo ima toliko plače, pa vi meni povejte poimensko katera prodajalka ima rdeč trak, med menstruacijo in katera ni smela na WC ko je bila potreba...
Jaz ne govorim da sem to nekje slišal, jaz to TRDIM ker VEM.
Še to sem pozabil povedat... jaz delam v Švicarski firmi, pa imamo povsod kamere razen v garderobi in na wcju, prepovedali so kajenje na celotni lokaciji, za 200 ljudi je ena majhna kadilnica(akvarij) velikosti 2X2.5m v septembru bodo popolnoma prepovedali kajenje. Kaj naj sedaj se tudi jaz bunim, ker me snemajo in ne smem kaditi, nekajkrat se je naredilo da so prišli in snemali delo, kao za normo (pri mojem delu itaq ne moreš normirati dela) in so potem šteli korake in gibe ki sem jih delal, in kasneje so sodelavca kritizirali ker je naredil 20 korakov preveč... kam to pelje.... Ampak nimaš kaj delaj ali pa ... V lidlu imajo normo da mora prodajalka kasirati 40 izdelkov na minuto, druge norme ni, kolikokrat ste naleteli na gužvo v lidlu kjer bi morali čakati dlje kot 5 minut, kolikokrat ste na tako gužvo naleteli v sosedu,recimo s tem da je bilo pol blagajn zaprtih..... No malo morate biti objektini in ne verjeti vsega kar je "rekla kazala" sosedova babica. In zato me jezi ker klobasate nekaj o čemer NIMATE POJMA.