In kolk misliš, bi ti zaslužil, če bi bli vsi tak sposobni, ko si ti in bi vsi naredili nekaj iz sebe, kot ti?Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Kriv je seveda nesposoben delavec, ki iz sebe v življenju ni veliko naredil, zdaj pa se mora pustit izkoriščat hudobnemu tujemu kapitalistu. Res, čiste osnove ponudbe in povpraševanja
Citat:
Uporabnik capl pravi:
In kolk misliš, bi ti zaslužil, če bi bli vsi tak sposobni, ko si ti in bi vsi naredili nekaj iz sebe, kot ti?
Citat:
Kolk je delovno sposobnih v državi ?-500k rečmo ....pol pa ponudba in povpraševanje.....
Ne razumem odgovora, sn bolj holc sorte, ......res me zanima, .....država samih brgotov, -kak bi to zgledalo? ...bi to bil idealen sistem?blaginja za vse?Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Poleno
Citat:
Uporabnik capl pravi:res me zanima, .....država samih brgotov, -kak bi to zgledalo? ...bi to bil idealen sistem?blaginja za vse?
Čak mal, brgo pravi, ko da nekateri ne naredimo nič iz sebe, ker nočemo, zaradi lenobe, ker smo butasti, al čega, ni mi jasno, ker sn prebutast, .........Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Na kratko povedano, naravna selekcija, proti kateri ne moreš nič... Sposobni bodo vedno nad tistimi ki so ali nesposobni ali pa neambiciozni.
...a ta dela, kot so čiščenje, vzdrževanje, postrežba v trgovinah in lokalih .......sj veš ka mislim.....Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:res me zanima, .....država samih brgotov, -kak bi to zgledalo? ...bi to bil idealen sistem?blaginja za vse?
http://en.wikipedia.org/wiki/Singapore
Prakticni primer kaj se da narediti iz 710 m2 mocvirja v slabih 50 letih.
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
kaj se gredo to gonjo proti LIDLu? Je delala kolegica tam in ni bilo nikoli ene pripombe čez njih, res da ji niso podaljšali pogodbe ampak tudi potem ni rekla niti ene slabe besede čez njih še sedaj nakupuje pri njih.
Sicer pa je to antireklama za naš nacionalni ponos MERCATOR kjer je vse uper duper OK!!!
Citat:
Uporabnik capl pravi:
...a ta dela, kot so čiščenje, vzdrževanje, postrežba v trgovinah in lokalih .......sj veš ka mislim.....Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
http://en.wikipedia.org/wiki/Singapore
Prakticni primer kaj se da narediti iz 710 m2 mocvirja v slabih 50 letih.
...a to pol vse supersposobni brgoti, sami usput opravijo, al kak?
Pa če ma normo, ki so jo razni sposobni (brgoti?) predpisali in če je ne dosega, gre plača dol.Citat:
Ne vem, mene Lidl znervira. Pa jebomater, kje gori piz.da? Kaj mi mečeš to sem pa tja?.... raje ne grem oz zelooooo redko, ker bi si sramoto naredo sredi trgovine, ko bi živci popustili...
Citat:
Uporabnik Mladinec pravi:
Maš pa z tvojo izjavo problem, ker blagajničarke v Lidlu pač nimajo minimalne plače, še več, imajo celo višjo kot v Mercatorju ali Tušu. To nekako negira tvojo izjavo v zvezi z izčrpavanjem na minimalcu...
Pol pa malo dvomim, da so tolk sposobni, če so odvisni od enih siromakov, prej bi reku obratno.Citat:
Ne.Uvozijo poceni Indijce in Kitajce, ki niso toliko sposobni. Ali pa starejse obcane, glede na to, da so pokojnine s strani drzave minimalne, in moras sam poskrbeti zase.
Vsaj je nekomu cefur.press