Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Jebeš EU in NATO in ZN in podobna sranja. Zakaj bi pa moral kupit 100 patrij če jih pa nikoli ne bomo rabil....samo zato ker mi neka inštitucija to narekuje?
Citat:
Uporabnik pipo pravi:
Citat:
Jebeš EU in NATO in ZN in podobna sranja. Zakaj bi pa moral kupit 100 patrij če jih pa nikoli ne bomo rabil....samo zato ker mi neka inštitucija to narekuje?
power flower idealist
hipotetično... za 1.maj se EU odloči, da ukine NATO, mehanizacijo razreže in proda surovino bmw za blatnike, aviacijo pa predela
audi za karoserije in postanemo pacifistična cona.... kaj misliš, koliko časa bi poteklo, preden bi te začel najbližji sosed buzerirat in
ti diktirat tvoj lajf , pa ne v tvojo korist ?
Citat:
KO bi saj nekdo normalno prebral in dojel moje poste. Američani so rešili koga drugega, Slovenije pa zihr ne.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
KO bi saj nekdo normalno prebral in dojel moje poste. Američani so rešili koga drugega, Slovenije pa zihr ne.
kdo pa nas je rešil? Partizani?
Citat:
Uporabnik pipo pravi:
ostali del juge je še vedno samostojen... ni videt da bi se cedila med in mleko
Citat:
Uporabnik pipo pravi:
kaj staviš ?
če boš kaj pametnega, ti pol c/p kar te zanima, ker v opisni obliki nimam volje pisarit
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik pipo pravi:
ostali del juge je še vedno samostojen... ni videt da bi se cedila med in mleko
Hehe... fail.
Si bil zadnje čase kaj dol? Jaz sem bil 14 dni nazaj in čist nič jim ne manjka. Povprečna plača je za 200€ manjš, kot pri nas, a cene so pol naših. Da ne govorim o tem, kako se znajo it na izi, ne pa nek stalni pressing in stresi, kot pri nas.
Tko da ne nabijat napamet.
Citat:
Uporabnik pipo pravi:
varnost članic... z političnimi in vojaškimi sredstvi po normativih ZN... bo ok ?
in če praviš da je kretenizem, če rečem, da se varnost članic zmanjša če odstraniš vojaško komponento.... ok, pač tvoj pogled