Libija

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.269
113
42
Kaj je drugega svoboda kot živeti kjer sam hočeš? Mi je čist jasno kaj je anarhija in je definitivno ne podpiram vendar v neki količini pa le. A ni malo bedno da moramo vse delat tko kot nam nalagajo nekateri ljudje ki velikokrat nimajo pojma o čemu govorijo.
Ali pa kdo da pravico Američanom da napadejo Irak? Kaj pa so ZN. Zakaj bi morali vsi na svetu priznat neko organizacijo, ki jo sestavljajo neki ljudje ki jih ubistvu sploh ne poznamo in da nam ukazujejo kaj lahko in kaj ne. Jebeš EU in NATO in ZN in podobna sranja. Zakaj bi pa moral kupit 100 patrij če jih pa nikoli ne bomo rabil....samo zato ker mi neka inštitucija to narekuje?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.269
113
42
Kako potem ti lahko podpiraš vero ki mori ljudi različnih narodnosti? IN tukaj ni fora v podpiranju GAdafija ampak o NE podpiranju napada na LIbijo. Jaz vidim ta napad kot nezakonit napad na suvereno državo.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Če bi bilo res tako hudo živeti v LIbiji se bi verjetno več prebivalstva uprlo ane

Upor oz. protesti so v Libji strogo prepovedani. Ljudi je strah. Kako lahko podpirate nekega 70+ starega senilnega diktatorja, ki uporablja vojsko, njeno orožje in ustrahovanje s plačanimi morilci proti lastnem ljudstvu, da bi se obdržal na oblasti?
confused-1.gif

Prav je da so se zahodne države usmilile utrujenega ljudstva in vmešale v dogajanje. Tako v 21 stoletju pač nemore bit.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.370
5.646
113
Citat:
Kaj je drugega svoboda kot živeti kjer sam hočeš? Mi je čist jasno kaj je anarhija in je definitivno ne podpiram vendar v neki količini pa le. A ni malo bedno da moramo vse delat tko kot nam nalagajo nekateri ljudje ki velikokrat nimajo pojma o čemu govorijo.
Ali pa kdo da pravico Američanom da napadejo Irak? Kaj pa so ZN. Zakaj bi morali vsi na svetu priznat neko organizacijo, ki jo sestavljajo neki ljudje ki jih ubistvu sploh ne poznamo in da nam ukazujejo kaj lahko in kaj ne. Jebeš EU in NATO in ZN in podobna sranja. Zakaj bi pa moral kupit 100 patrij če jih pa nikoli ne bomo rabil....samo zato ker mi neka inštitucija to narekuje?

Tuki maš par zanimivih not........mel bi "brezvladje" a nisi za anarhiste.......pljuvaš po ZN se prav tud po Tuerku
smile-1.gif

Flower-power hašišar pa tud ne smeš bit če ne si bo deda še ostale lase populu
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.269
113
42
Vseeno mora biti neka meja med anarhijo in demokracijo ali totalitarizmom a vseeno se mi zdi da je prav demokracija tista , ki v svetu najbolj laže. Pri totalitarnih sistemih saj veš koliko je ura in kdo te nateguje, pri demokraciji te pa vsak nateguje pa tega še veš ne ali si pa govoriš da je to uredu....

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Se pravi tudi proti komunistom v bivši jugi saj so storili genocid nad delom prebivalstva? Seveda ne misli na kvazi kvizlinge, da se razumemo!

Edini pri nas ki je imel genocidna nagnjenja je bil Hitler ki je sovražil Slovanske narode.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
Citat:
Če bi bilo res tako hudo živeti v LIbiji se bi verjetno več prebivalstva uprlo ane

Upor oz. protesti so v Libji strogo prepovedani. Ljudi je strah. Kako lahko podpirate nekega 70+ starega senilnega diktatorja, ki uporablja vojsko, njeno orožje in ustrahovanje s plačanimi morilci proti lastnem ljudstvu, da bi se obdržal na oblasti?
confused-1.gif

Prav je da so se zahodne države usmilile utrujenega ljudstva in vmešale v dogajanje. Tako v 21 stoletju pač nemore bit.

Hja, saj so podpirali tudi zločinca tita...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
spet nisem prebral ampak

tiranstvo iz beograda smo zamenjal za bruselj
beograd nam je silil srbe, bruselj zakone. in lepo...cvilimo. v angleščini, nemščini.

ampak ej..smo narod ovac. konjušari so par stopnic višje.

in kot je nekdo rekel..visi mi za libijo. ne podpiram zahod. zakaj. baski, ceceni, palestinci, irci...

btw
men je ta drzava tut diktatorska.
1. zupani in poslanci so in bodo ene in iste osebe. diktatotorsko ne sprmeenijo zakona
2. moja odpoved iz krivdnega razloga s ekonca v riti, poslansak se konca z kok mesecno palco. drugace spet ne gre, ker si ti diktatorji ne drznejo spremenit zakona..

ubistvo..libija je v rokah diktatorja, mi ap diktatorjev. men, amlemu celoveku se pise isto.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.269
113
42
KO bi saj nekdo normalno prebral in dojel moje poste. Američani so rešili koga drugega, Slovenije pa zihr ne.