Na XDA developers so res same pritožbe glede samodejnega ugašanja. Ljudje podpisujejo peticije LG-ju.
Sam sem spregledal tistih par postov, preden sem kupil telefon. Tako da si lastim tega LG-ja. Upam da ne govorim prehitro ampak meni se ne ugaša. Imel sem kar mekaj telefonov na Androidu, ampak ta pusti daleč za sabo vse ostale. Telefon je odličen. Imel sem edino nekaj problemov z GPS fix-om ampak sem to rešil.
To morate poizkusit, HD filme vrti preko hdmi izhoda direkt brez najmanjšega zatikanja, poizkusiti morate tudi igrice preko hdmi. Noro, kot bi imel playstation. Zunanji zvičnik je v primerjavi z raznimi HTC-ji tudi zelo dober. Izdelava zelo solidna. Baterija povprečna. Edino display je malo ponesrečeno zaokrožen ob levi in desni strani. Tako da nalepljena folija zgleda prav butasto
Kot sem že rekel, upam da ne govorim prehitro ampak to je najboljši Android telefon kar sem jih imel do sedaj. Upam in samo upam pa da se ne bo začel ugašati. Ker nekaj ljudi tudi trdi da nima prav nobenih problemov s tem telefonom.
Ugašanje naj bi povzročalo pregrevanje in slab software. Veliko pa jih tudi trdi da sta za to kriva programa carHome in antivirusni program.