LG optimus 2X

aver

Pripravnik
9. jun 2008
441
12
18
Pozdravljeni,

prednosti, slabosti, mnenje? LG optimus 2x vs Galaxy S II?

LP

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Samo 1 se je javil s takim aparatom?

Kakšen je kaj ta LG skin? Je uporaben / deluje lepo?

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
telefon sem vrnil na mobitel ker se je sam ugašal! Kar pa je očitno redna hiba 2x-a glede na xda!

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Ampak quadrant score pa ni visok, imam na DHDju 2400. Bo potrebno še počakat na update.

Kaj pa odzivnost, so seznami tekoči? Kako je z renderiranjem v browserju?

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
O joj..

Počakaj da dobijo Galaxy S 2, mogoče boš s tistim bolj zadovoljen
smile-1.gif

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Screenshot samo zate!

cap201104300224-1.jpg

Apache14 kernel, CPU nastavljen na Performance

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Misljeno je blo, da ti testi pomenijo pol kurca. Navadni Desire z Data2w skripto ima 2k rezultat, pa se mu ni magicno poboljsal procesor in gpu.

mpm

Pripravnik
18. avg 2007
135
7
18
dvojederni cpu-ji v telefonih bodo prišli bolj do izraza z novo verzijo androida. 10 maj se bliža, bomo videli kaj ima Google za nas
smile-1.gif

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Optimus one ma iste probleme z nenadnim ugašanjem... zgleda da so pr lg-ju nekaj zafukali.

nidan

Pripravnik
2. feb 2008
449
0
16
Imam prijatelja, ki ima LG 2X od prvega dne in se ni še niti enkrat ugasnil, kupljen pri Mobisvetu
smile-1.gif

grega29

Pripravnik
7. okt 2007
62
0
6
Na XDA developers so res same pritožbe glede samodejnega ugašanja. Ljudje podpisujejo peticije LG-ju.
Sam sem spregledal tistih par postov, preden sem kupil telefon. Tako da si lastim tega LG-ja. Upam da ne govorim prehitro ampak meni se ne ugaša. Imel sem kar mekaj telefonov na Androidu, ampak ta pusti daleč za sabo vse ostale. Telefon je odličen. Imel sem edino nekaj problemov z GPS fix-om ampak sem to rešil.
To morate poizkusit, HD filme vrti preko hdmi izhoda direkt brez najmanjšega zatikanja, poizkusiti morate tudi igrice preko hdmi. Noro, kot bi imel playstation. Zunanji zvičnik je v primerjavi z raznimi HTC-ji tudi zelo dober. Izdelava zelo solidna. Baterija povprečna. Edino display je malo ponesrečeno zaokrožen ob levi in desni strani. Tako da nalepljena folija zgleda prav butasto:)

Kot sem že rekel, upam da ne govorim prehitro ampak to je najboljši Android telefon kar sem jih imel do sedaj. Upam in samo upam pa da se ne bo začel ugašati. Ker nekaj ljudi tudi trdi da nima prav nobenih problemov s tem telefonom.

Ugašanje naj bi povzročalo pregrevanje in slab software. Veliko pa jih tudi trdi da sta za to kriva programa carHome in antivirusni program.

grega29

Pripravnik
7. okt 2007
62
0
6
Citat:
Uporabnik undefined pravi:
O joj..

Počakaj da dobijo Galaxy S 2, mogoče boš s tistim bolj zadovoljen
smile-1.gif

Kar se pa tiče SGS2 pa naj bi imel gromozanske probleme z GPS-om.

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Citat:
Uporabnik Zorroslav pravi:
Optimus one ma iste probleme z nenadnim ugašanjem... zgleda da so pr lg-ju nekaj zafukali.

Tudi sam sem imel nekaj časa LG one in se mi je ugašal. Na netu sem našel, da je to zaradi default sd kartice, zamenjal sem jo z drugo in po tistem se mi ni več ugašal.
Ne vem kako je z 2x....vendar je vredno probat;)