LG E960 Nexus

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
V airplane mode alarm dela
wink-1.gif
pa tudi na silent mode alarm normalno zvoni.

Drugače pa se meni DND ne zdi nič posebnega. Dobra stvar je da gre drugi zaporedni klic v x času skozi in pa da se da časovno nastavit od kdaj do kdaj (kar smo pa izvedeli te dni kako deluje)
wink-1.gif

apico

Pripravnik
18. avg 2007
117
0
16
Mene pa zanima, kako se obnese baterija pri nexusu 4. Trenutno imam HTC Desire, ki mi z mojo (očitno precej zmerno) uporabo traja dva dni. Kaj si lahko obetam, če se odločim za nexusa?
smile-1.gif

Hvala za odgovore.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Meni tudi 1 dan drži, kar se mi zdi super.

Glede na prve govorice sem mislil da bo baterija slaba. Pri moji uporabi mi drži celo malo dlje kot na iPhone 5.

Je komu ratalo kakšen dober "photo sphere" posnetek naredit?
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

apico

Pripravnik
18. avg 2007
117
0
16
Hvala za odgovore. Danes sem si nexusa 4 prvič ogledal v živo in se ne morem znebit občutka, da so tile "top telefoni" res malo preveliki, vsaj zame. Vse bolj me mika precej manjši in kar ugoden desire x. Če bi vedel, da dobi jelly bean update, bi ga takoj vzel, tako pa še malo kolebam.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Eh pa to je samo tisti prvi šok, navadis se ga pa se isti dan. Mene je tudi na rit vrglo ko sem presaltat iz htc hero na desire hd, ampak sem se ga takoj navadil.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
ksz...

Kakšne so kaj variante da se telefon kupi direktno iz UK ali DE play stora?
Gledam na ebay in Amazon pa so cene kar precej navite.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Sebe sprašuješ?Torej niti prav ne veš, kaj pogrešaš na sgs3, če se sprašuješ?! Jaz osebno nebi...Predrag pri nas in ponuja premalo.

Edino kar me res mika je ips LCD ne Samoled šit. Kateri hvalijo amoled ,
bonk.gif
. To je vse kar lahko rečem.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Pogrešam nea nič. Pač malo sem se ga neveličal in bi spet kaj drugega sprobal
smile-1.gif

Pred S3 sem že imel Galaxy Nexus. Največji minus mi je to, da nima fizičnih gumbov in potem gumbi na zaslonu zasedejo 5mm zaslona.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Jaz mam opcijo, da mi ga kolega vzame pri Mobitelu, jaz pa mu dam S3
smile-1.gif

shocked-1.gif
Menjaj al kaj naj rečem.Pol pa daš dalje, če ti nebo pasal.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Jaz bi ga lahko tudi na sebe vzel pri Mobitelu, samo kaj ko je z vezavo 430€, prek meje pa ga dobiš za 400€ brez vezave. Direkt iz play stora pa bi bil še cenejši.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Jaz sem na istem če ga tu vzamem al preko meje.

Preko meje je 400€, jaz pa S3 itak ne morem prodat za več kot 350€.

S kolegom pa sem zmenjem, da mu dam S3 + 50€, on pa meni Nexus 4.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Največji minus mi je to, da nima fizičnih gumbov in potem gumbi na zaslonu zasedejo 5mm zaslona.
Kakor kdo. Jaz osebno nočem videti več telefona z navadnimi gumbi - ko se navadiš, je to majka. Kar sem doslej probal telefonov z gumbi, naj bo S3, ifon, xperie, nokie, to je vse tako nerodno pritiskanje Ko gledaš pa filme ali pa kake igre (to sicer ni nujno), se pa umaknejo. A fizični se tudi umaknejo?
Kaj pa amoledu manjka, mi pa tudi ni jasno. Je vsaj črna zares črna barva.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Jaz sem prav tako pred S3 imel Galaxy Nexus in sem sprva malo pogrešal Nexusa, ker je S3 včasih zajamral ampak sem se ga potem hitro navadil tako da ni bilo panike. Je pa z S3 zopet prišlo nekaj funkcij, ki jih original Android nima in sem jih pogrešal, ker sem jih imel na Galaxy Note (pred Galaxy Nexus).

Jaz bi osebno mogoče menjal 1:1, da bi moral pa poleg S3 kaj doplačevati mi pa N4 ne prinaša nič takšnega zaradi česar bi bil pripravljen še kaj dodati poleg S3, kvečjemu vzame (Smart Stay, Smart Rotate, vibra ob klicu itd...)