LG E960 Nexus

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Jaz sem na istem če ga tu vzamem al preko meje.

Preko meje je 400€, jaz pa S3 itak ne morem prodat za več kot 350€.

S kolegom pa sem zmenjem, da mu dam S3 + 50€, on pa meni Nexus 4.

Če se ti ne odločiš povej kolegu da mu takoj prinesem 400 eur. za Nexusa.
smile-1.gif

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Na bolhi se dobijo novi Mobitelovi za 400€ (med tednom sem jih videl celo za manj).

S3 ali N4 pa je stvar posameznika. Večino kolegov ima S3, ampak noben ne razume pointa N4. Jaz ne vidim opcije, da bi imel S3 namesto N4, je ni!

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Citat:
Uporabnik undefined pravi:
Na bolhi se dobijo novi Mobitelovi za 400€ (med tednom sem jih videl celo za manj).

To sem tudi jaz opazil in mi ni jasno kako se jim izide računica. Imajo nekateri možnost dobiti ceneje kot ostali? Ali so pač to zgolj posamezniki, ki niso zadovoljni s telefonom in ga želijo samo prodati, pa četudi pod ceno?

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Kaj pa vem kako se jim izide. Vem le, da v kolikor je aparat res zapakiran in ima vso dokumentacijo je vreden vsakega € (po zgoraj omenjeni ceni).

Res pa je da je servis nekje pri Novi Gorici, tako da bi bilo zame bližje it v Avstrijo
wink-1.gif

maki3

Pripravnik
14. sep 2007
681
3
18
Citat:
Uporabnik undefined pravi:
Kaj pa vem kako se jim izide. Vem le, da v kolikor je aparat res zapakiran in ima vso dokumentacijo je vreden vsakega € (po zgoraj omenjeni ceni).

Res pa je da je servis nekje pri Novi Gorici, tako da bi bilo zame bližje it v Avstrijo
wink-1.gif

To so v večini oglasi, na katere se noben ne javi in služijo za zbijanje cene tistim, ki res prodajajo. V stilu, če ga ti ne daš za 380€, ga bom pa kupil od tistega drugega, ki ga da za 380€...

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Jaz sem prodal dva komada za 450, seveda z nekajdnevnim zamikom, ko se tisti z nizjimi cenami niso javili na telefon/mail :).

Priceless je bil en model, ki je hkrati prodajal za 400 in kupoval mojega za 450 oz. mu je blo prevec :).

Tle v ZDA so pa tudi predragi second hand (novi).

Lp

Lp,
PIC

Nazadnje urejeno:

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Hiter, odličen za zaslon, dober oprijem, kvalitetno izdelan, lahek ampak meni ni to to.

Pogrešam S3. Predvsem kamero, funkcije direktnega klica s potegom prsta po kontaktu, urejenot in prilagodljivost galerije.

Oblika telefona je odlična, manjka mi funkcionalnost sistema. Na tablici mi ta sistem ugaja, na telefonu pa mi nekako preveč omejen. Že pri Galaxy Nexusu sem imel isti občutek. Nisem pa pristaš rootanja in flashanja tak, da me ne mika nalaganje drugega sistema.

Nevem. Zaenkrat me še ni čisto prepričal.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Hiter, odličen za zaslon, dober oprijem, kvalitetno izdelan, lahek ampak meni ni to to.

Pogrešam S3. Predvsem kamero, funkcije direktnega klica s potegom prsta po kontaktu, urejenot in prilagodljivost galerije.

Oblika telefona je odlična, manjka mi funkcionalnost sistema. Na tablici mi ta sistem ugaja, na telefonu pa mi nekako preveč omejen. Že pri Galaxy Nexusu sem imel isti občutek. Nisem pa pristaš rootanja in flashanja tak, da me ne mika nalaganje drugega sistema.

Nevem. Zaenkrat me še ni čisto prepričal.

Daj telefonu malo časa da se nanj navadiš, čeprav je Android je kar drugačen od tistega na S3. Res da nima toliko SW dodatkov kot TouchWiz na S3 ampak če kaj grozno pogrešaš se da to 99% nadomestiti s kakšno aplikacijo.

Meni je bil stock Android na Galaxy Nexusu zelo všeč, je pa pri meni tako zdaj ko imam S3 ne pogrešam Nexusa, če bi pa imel Nexus 4 pa ne bi pogrešal S3
smile-1.gif

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Ti si se ga pa hitro naveličal
shocked-1.gif

Mene je pa ta telefon kar navdušil...me kar mika, da bi ga naročil