LG E960 Nexus

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Recimo, da imamo eni poln kufer non-stock Androidov :).

LP

Kljub pomanjkljivostim? Pol pa ste dokaj nezahtevni userji
wink-1.gif

Enostavno ne morem mimo samo dobrih 11Gb spomina, ki je na voljo uporabniku...Nemorem, ker pol pametni telefon zgubi rahlo pomen.Želiš mp3je, pa se lahko posloviš od navi in videjev, želiš videje, poslovi se od mp3.Do 1GB špilov še sploh nismo prišli, pa jih komot spraviš na full HD LCD v dnevi sobi in lahko praktično pozabiš na konzolo.
smile-1.gif

Seveda lahko poleg nosite 1TB prenosni disk in usb OTG, samo to ne gre skozi, ko si nekje vuni.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Pomoje njega bolj zanima nabavna cena
smile-1.gif
(ni iz Play Stora)

LP

grin1.gif

Pa ja no... ene 300 eur bi dal, pa da bi Ass3 prodal za ene 330, bi bil kar OK biznis.
grin1.gif

Accord

Pripravnik
2. sep 2007
960
22
18
Mogoče komu prav pride - če si preko playa do 31.12. naložiš na Nexus 4 aplikacijo box dobiš 50 Gb (namesto standardnih 5 Gb) prostora 'v oblaku'.

Uporabiš lahko kar google račun.
Velikost datoteke je omejena na max 100 Mb.

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
link ne dela.

sem zdaj za foro pisal na ditech ce je na lagerju v grazu. ker recimo nexusa 7 je zalogo kazalo 0, sem pisal ce ga imajo in so ga imeli in mi ga lepo rezervirali

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Seirsberga jaz ne vidim, pod S so samo Salzburg, St. Lornz, Steyr, Spittal in St. Polten.

Ko si na strani od artikla klikni na Sofort-Marktabholung prüfen in se ti odpre okno kjer izbereš želeno lokacijo trgovine, ko jo izbereš te zopet vrže na prvotno spletno stran artikla kjer ti pod ceno napiše če je dobavljivo, če piše Sofort lieferbar potem je zadeva na voljo takoj.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Pardon, pod Graz-Seirsberg je. Piše pa takole;

Sofort lieferbar
In Mein Markt sofort abholbereit

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Mislim da bo to nekako tako izgledalo:

Takoj dobavljivo
Na voljo za prevzem v moji Markt trgovini

če prevedem na grobo
smile-1.gif
Se pa vsekakor splača gor poklicat in jih vprašat če je res na zalogi in rezervirat, ker včasih te online števci zaloge niso najbolj ažurni.

Nazadnje urejeno:

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Gladko sem prišel brez telefona nazaj...
smile-1.gif

V Mediamarktu so imeli le še razstavnega, v Saturnu so jih pa sicer imeli celo škatlo ampak jih še kao ne morejo prodajati.
bonk.gif

Sem ga pa preizkusil, vizualno mi sicer na prvo žogo ni bil preveč všeč, dela pa res noro hitro in odzivno. S3 in One X ki sta bila zraven se skrijeta.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
smile-1.gif

V Mediamarktu so imeli le še razstavnega, v Saturnu so jih pa sicer imeli celo škatlo ampak jih še kao ne morejo prodajati.
bonk.gif

Sem ga pa preizkusil, vizualno mi sicer na prvo žogo ni bil preveč všeč, dela pa res noro hitro in odzivno. S3 in One X ki sta bila zraven se skrijeta.

Mogoče je bil sgs3 v Power Saving načinu
evil.gif

Edino čudi me, kak je lahko snapdragon tolko hitrejši ob minimalno povečani frekvenci, ker ram in grafa nimata neke veze pri hitrosti po samem meniju.Kak večji app/špil pa mora nexus definitivno občutno hitreje odpret. Tudi pri sgs3 in verjetno pri one x ni videt zatikanja, tak da me res zanima, kak si to oceno, da je bil tolko hitrejši.Verjetno malo "adrenalina-navdušenja" prisotnega, ker si kupoval novo igračko in bi to znalo malo štet v prid nexusu?!
tongue-1.gif

Maja pa pride sgs4 aka nexus killer
hysterical-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
S3 in One X nista bila razstavna ampak od prijateljev ki sta bila z menoj. In oba sta se strinjala da Nexus deluje še hitreje in odzvinejše.
smile-1.gif

Očitno resnično stock Android naredi takšno razliko.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Ok, zaj pa je še bolj jasna slika = svež in prazn nexus vs ?
smile-1.gif
Sigurno pa je hitrejši, sploh pri odpiranju večjih programov. Torej zloge so, čeprav je povpraševanje veliko oz. je bilo ogromno.V čem je keč, da jih še ni na bolhi za solidno ceno?

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
smile-1.gif

bonk.gif

V Saturnu jih kar lepo prodajajo :).

LP,
PIC

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
A v Grazu to? Meni je rekla neka [cenzura] glupa naj pridem po 17.1.
rolleyes-1.gif

No saj vseeno, itak bom še malce prespal zadevo, ker mi vizuelno res ne "potegne" preveč. Zakaj ne morejo tega zapakirati v ohišje podobno iPhonu.
frown-1.gif