LG 32LH2000 - DVB-T HD sprejem

ecan

Pripravnik
11. avg 2007
371
0
16
Kot bi se pogovarjali gluhi.

Odgovarjaš na vprašanja, ki sploh niso bila postavljena. (Kot kak politik! ). Daj preberi trditev, ki jo je postavil crashednburnt. On namreč trdi, da obstajajo DVB-T in DVB-C televizorji s 1080p resolucijo na katerih ni mogoče prikazati HD signala (kot da nimajo HD tunerja ). Zdaj pa odgovori na to trditev.

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Omenjeni televizor mam doma in sprejema testni slo hdtv signal(olimpijske igre) preko sobne antene.Je pa edini pri hiši,ki ima tok dober signal,ostali ne lovijo.

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
893
28
28
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Tu so vse informacije, LH modeli se dajo z lahkoto, predvaja pa prakticno vse, razen DTS zvoka -> http://lgusb.wikispaces.com/

Evo, sem odklenil na omenjenem modelu ta USB predvajalnik. Downgrade na firmware 3.15, odklep USBja in upgrade firmware na 3.55. Potrjeno deluje tudi ne LH2000.

Kaj naj rečem...LG, kapo dol!
zmaga.gif
, mp4, podnapise s šumniki,...) Skratka, zakon res.

Edino RTVSLO HD ne dela. Pa ne vem, ali ne oddajajo programa 24 ur, ali pa je kaj drugega problem...

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
893
28
28
Vem, ampak glede na to, da dobiš ta USB predvajalnik v omenjenem modelu kot "bonus" , se mi zdi super, da predvaja vse omenejeno, pa še kaj drugege prebavi.

Skratka, za zastonj je tole zakon!

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Sicer pa obstaja programček na netu, ki ti DTS zvok v .mkv datoteki spremeni v Dolby Digital v manj kot minuti...tega pa TV prebavi
zmaga.gif

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
A lahko še napišeš ker je ta programček če veš na pamet.Da ne bom izgublju časa s probavanjem ker je hitrejši

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Če je ta link namenjen meni;hvala sem svoj (drug model) že odklenu.Sem pa mislil programček za pretvorbo zvoka,ki je zgoraj omenjen.

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
MKV Audio Converter-15-30 minut,odvisno pač od pcja.Zgoraj je omenjeno minutko oziroma manj.Tale mene zanima

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.559
3.074
113
To bi tudi mene zanimalo kateri program prebavi to v minuti, ker nekako težko verjamem, da je to možno.

22. jul 2007
13.398
1.652
113
124
gledam tega 3000 za testare, pa me zanima lastniki a imate gor priklopljene tudi zunanje diske formatirane v NFTS ali podpira samo FAT32, če je bilo že o tem govora se opravičujem, ker sem na hitro preletel temo , tnxLPWWY

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Da si boste lažje predstalvjali: MPEG2 je kodiranje kakršno uporablja DVD, MPEG4 pa uporabljajo DIVX filmi, ki na precej manj prostora ponujajo podobno (ne pa enako) kvaliteto. Oba standarda sta preko DVB-T/C sicer verjetno malo prilagojena, a v grobem je to to.
MPEG 4 stisne tam za 30% bolj kot MPEG 2.
MPEG 4 AVC (znan tudi kot h.264) pa še 30% bolj.

(piratski videi so precej manjši zato, ker so precej slabše kvalitete kot DVD)

22. jul 2007
13.398
1.652
113
124
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Jaz sem tudi "hacknil" 32LH2000, le da sem uporabil IrDa hack v kombinaciji z Nokio N95. Zelo enostavno, pa še ni se treba ubadat z downgradi/upgradi.
imam vprašanje glede odklepanja; imam univerzalni daljinc fully 8 in mi ga je uspelo spariti z tv-jem
zdaj kakor razumem moram za 5 sec. pritisniti ok na tv-ju in hkrati na daljincu in bi se moralo pojaviti okno za geslo(0000), ko to potrdim pridem v EZ adjust in obkljukam tisti 2 zadevi(EMF->1 in Divx->HD), ok do tu razumem kako pa naprej?
-ali je potrebno z originalnim daljincom zapustiti meni(tipka za nazaj) ali pa je daljinec lahko tudi ta fully 8(crash... ,kako si ti naredil z psilocom ali orig.)
-potem me še zanima ko pridem iz menija ali moram najprej ugasniti tv in šele nato priklopiti usb-ključ/disk, ali pa lahko to naredim preden izklopim tv, kašen je postopek
-ne bi rad z...l, ker ni moj tv, gor je pa fir.3.55 tako da bi to moralo it skozi
LPWWY

p.s pa še ena zanimivost s tem neoriginalnim daljincom (fully 8)se je odzivni čas in preklapljanje med programi prepolovilo in prestavi veliko hitreje in dela vse skupaj veliko odzivneje

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Jaz sem delal preko Nokie N95, vendar to ne igra bistvene vloge. Ko prideš v meni, nastaviš tista dva parametra in potem jo ugasneš s tipko na televizorju. Ni treba nič hodit vn z menija ali kaj podobnega, preprosto jo ugasneš. Potem dela vse normalno ... USB lahko priključiš pri ugasnjeni ali vključeni televiziji, dela brez problema oboje.