Ležišče dormeo

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Sem šel danes na hitro pogledat dormeo, mal sedel, se vlegu na hrbet, bok, v glavnem presenečen, kot še nikol, potem pa sem šel še v eno trgovino pogledat navadne vzmetnice, samo vsedel gor in sem že bil zunaj trgovine, največji šrot, vzmetnice na fedre, dormeo je OK vzmetnica, trda ni, udobna pa je.

Mi je pa zanimiva beseda "vzmetnica", mel bi jo pa brez fedrov
rolleyes-1.gif

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
ležišče
evil.gif

Drugače pa vsakemu svoje. Sem pa tudi jaz testiral ležišča po salonih (tudi Dormeo) in moram rečt, da je 2 minuti premalo za test.
Meni se je zdelo vse približno isti šmorn. Bi moral tam vsaj enkrat prespat.
cheer.gif

Glede na to, da določeni hvalijo Dormeo, določeni pa pluvajo, sem se vrgel na (za moje pojme) ziher varianto. Klasičen Jogi (od Mebla) - do zdaj nisem našel še nikogar, ki bi ga pošinfal, pa tudi sam imam že izpred let dobre izkušnje.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
nevem sicer kake so njihove letvice, jaz imam spodaj od ikeje letve ki pašejo zraven postle

Bakki33

Fizikalc
8. dec 2007
426
71
28
Po mojem mnenju vsaj 2cm premalo spominske pene. Manj kot 4cm ne kupuj... Slaba tri leta imam jogi s spominsko peno, mislim da je 12+4. Idi v trgovino z največjo izbiro vzmetnic, poslušaj mnenja in poskušaj. Mene so prepričali 4 centimetri. Kupil pa sem v Avstriji...