Let's talk crap about phones we don't own

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik memberx pravi:
če bo vsaj takšen hardware kot SGS 2 in kvalitetna izdelava (kar ne dvomim glede materialov), bo več kot dovolj.

pustimo se presenetit
wink-1.gif

WTF, kvaliteta izdelave kot SGS 2? Že iPhone 4 je po kvaliteti izdelave svetlobna leta pred plastičnim SGS 2, dvomim, da bodo z petico naredili korak v obratno smer.
crazy1.gif

Nazadnje uredil moderator:

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik memberx pravi:
če bo vsaj takšen hardware kot SGS 2 in kvalitetna izdelava (kar ne dvomim glede materialov), bo več kot dovolj.

pustimo se presenetit
wink-1.gif

WTF, kvaliteta izdelave kot SGS 2? Že iPhone 4 je po kvaliteti izdelave svetlobna leta pred plastičnim SGS 2, dvomim, da bodo z petico naredili korak v obratno smer.
crazy1.gif

In kvaliteta izdelave je tudi edina prednost, pa še to ni neka strašna prednost, glede na to, da ima večina uporabnikov high-end telefonov ogaben silicon case gor. Vse ostalo je pod SGS2, najbolj očiten je pa zaslon... In če bo isti hardware kot SGS2, ga bo čez 3 mesece spet SGS3 scat peljal. Pustimo se presenetit, po dveh razočaranjih je že cajt, da me Apple spet pozitivno preseneti
wink-1.gif

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Ma kaj ti pomaga hardware.. vi vidite samo MHz ej to ni dovolj za tekoče delovanje in ohoho kako sem sam to opazil ko sem imel SGS 2 ter hitro prodal.

p.s. nimam iphone.

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.910
113
meni ni jasno kaj eni vidite dobrega na teh smsungovih ekranih. meni je za kozlat ko not gledam, zdi se mi da vse vleče na modro, kontrast preočen,..., v glavnem noben argument zakaj bi htel samsunga imet

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Baje bo 4 inč zaslon. O ne. To bo veliko razočaranje za vse obstoječe uporabnike iPhone-ov, ki so zadnje mesece vztrajno trdili, da je 3,5 inč, kot je sedaj, ravno prava in je ne bi spreminjali. Ker ne bodo mogli vsega doseči z enim prstom.

evil.gif

Naj uganem. Po novem bo 4 inč tista raaavno prava velikost?

Nazadnje urejeno:

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
In če bo isti hardware kot SGS2, ga bo čez 3 mesece spet SGS3 scat peljal. Pustimo se presenetit, po dveh razočaranjih je že cajt, da me Apple spet pozitivno preseneti
wink-1.gif

Prime ga bo peljal hcat kar hitro, cez 7 dni po izdaji i5
grims-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik lugi pravi:
Ma kaj ti pomaga hardware.. vi vidite samo MHz ej to ni dovolj za tekoče delovanje in ohoho kako sem sam to opazil ko sem imel SGS 2 ter hitro prodal.

p.s. nimam iphone.

Mi je čist jasno, da MHz niso vse, samo ne vem kaj točno ti ni delovalo tekoče? Že S1 je delovala hitro, S2 je še precej boljša. Se pa strinjam, da smotan uporabnik lahko zabremza vsako napravo z miljon aplikacijami v ozadju....

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
meni ni jasno kaj eni vidite dobrega na teh smsungovih ekranih. meni je za kozlat ko not gledam, zdi se mi da vse vleče na modro, kontrast preočen,..., v glavnem noben argument zakaj bi htel samsunga imet

Stvar okusa. Tehnično najboljši zaslon na trgu, kar se tiče porabe energije in kontrasta. Če imaš pa ti rad sprano sliko z manj kontrasta pa pač kupi nekaj za 150€
wink-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Baje bo 4 inč zaslon. O ne. To bo veliko razočaranje za vse obstoječe uporabnike iPhone-ov, ki so zadnje mesece vztrajno trdili, da je 3,5 inč, kot je sedaj, ravno prava in je ne bi spreminjali. Ker ne bodo mogli vsega doseči z enim prstom.

evil.gif

Naj uganem. Po novem bo 4 inč tista raaavno prava velikost?

Velikost je stvar okusa. Tudi sam sem se težko odločil za cegu od sgs2 ampak so druge lastnosti pretehtale. Po dveh tednih se navadiš tistega kar imaš. Prej se mi je zdej sgs2 prevelik, zdaj se mi zdijo iPhoni smešni
grin1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Zakaj pa je potem treba namescati razne "lag fix" popravke na Galaxy-ja? Sicer je pa tako... Ljudje smo razlicni... in imamo razlicne okuse... Ce bi bilo drugace, bi bilo dolgcas
smile-1.gif

Agree... samo ne vem kje se opazi ta lag. Očitno jst in vsi ki jih poznam prepočas dojemamo in imamo prešvoh oči, da bi videli preslabo resolucijo (tudi eden od razlogov proti sgs2).

Kot sem rekel - upam da bo iPhone presenetil, da potegne naprej, drugače bo dolgočasno, če bodo Galaxyi ownal
tongue-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Zakaj pa je potem treba namescati razne "lag fix" popravke na Galaxy-ja? Sicer je pa tako... Ljudje smo razlicni... in imamo razlicne okuse... Ce bi bilo drugace, bi bilo dolgcas
smile-1.gif

Na Galaxy S2 nič ne laga.

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
smile-1.gif

Ampak vseeno ne deluje tako tekoče kot [konkurenca], reality check
priden.gif

In ja Mhz ne pomaga
hysterical-1.gif

Bo treba še kaj drugega probat kot pa samo Android
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Zakaj pa je potem treba namescati razne "lag fix" popravke na Galaxy-ja?

Da malo razlozim, ker poznam zadevo do potankosti.

Galaxy S se vidi, da je bil bolj kot ne prototip, kjer so nametali random HW vanj. Lagfix je na 2.3.* Androidu cisto nepotreben, ker je RFS (Samsungov dadotecni sistem) gonilnik ze bolj dodelan.

Zakaj pa se vedno laga je pa zarad pocasnejsega moviNAND pomnilnika, na katerem so podatki od aplikacij. Sistemski NAND je hiter, ta pa ne. Zato ti noben ziv lagfix ne pomaga, ker je sam flash cip pocasen.

No Samsung se je hvalabogu nekaj naucil in v svoje naslednje telefone ne vgrajuje vec tistega crappy pomnilnika.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
No važno da tebi dela hitreje kot razmišljaš
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik lugi pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
smile-1.gif

Ampak vseeno ne deluje tako tekoče kot [konkurenca], reality check
priden.gif
Tako je, ne deluje tako tekoce zaradi pomanjkanja GPU pospesevanja v 2.3.* Prihajajoc ICS bo to imel iz Honeycomba. Kaj pa bo potem pa bomo videli.