Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ta komentar samo dokazuje da ljudje radi verjamete neverjetne stvari. Od tu tudi vse teorije zarote itd... guru na daljavo krade energijo...tale je za v okvir.
Ne, takrat raje zmečeš kup denarja šarlatanomCitat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
TA tema dokazuje prastaro resnico: Ovce so zato, da se strižejo.
Življenje pa je zato, da verjameš samo diplomiranim? In ko ti ne znajo pomagati, pa kar pod vlak, da je prej konec, kajne?
Ko ti povemo da si bebec, ki verjame v pravljice o zdravljenju na daljavo, ti zmwnjka argumentov? Kaj ima moj poklic veze s tvojo praznoglavostjo? In pises v drugi osebi mnozine...koga sem jaz na njivi povozil oz kaj podobnega sem storil, da imas pravico pisat take stvari o meni?Citat:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ta komentar samo dokazuje da ljudje radi verjamete neverjetne stvari. Od tu tudi vse teorije zarote itd... guru na daljavo krade energijo...tale je za v okvir.
Za v okvir ste tudi nekateri slovenski policisti. Recimo tisti, ki je z avtom lovil motorista po njivi, dokler ga ni zadel...
Za v okvir in za v psihiatrično bolnico, psiho en!
Ne diplomiranim, ampak znanosti.Citat:
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
TA tema dokazuje prastaro resnico: Ovce so zato, da se strižejo.
Življenje pa je zato, da verjameš samo diplomiranim? In ko ti ne znajo pomagati, pa kar pod vlak, da je prej konec, kajne?
Saj ni treba razlagat-MS prihaja v valovih(eden od vzrokov zakaj je tako priljubljena pri zdravilcih-ker skoraj zihr sledi izboljšanje)Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Sem iz prve roke videl, kako je starejši gospod (tam 60+) vstal in naredil par kratkih korakov, ko se je zaradi MS vsedel na voziček za dva tedna...ampak tega ne bom tu razlagal
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Saj ni treba razlagat-MS prihaja v valovih(eden od vzrokov zakaj je tako priljubljena pri zdravilcih-ker skoraj zihr sledi izboljšanje)
Če te nekdo prepriča, da te zdravi, pa tudi pomaga, da malo "stisneš zobe" in pomigaš, čeprav ti ni naredil popolnoma nič.
No ne pretiravej. Vpliv vsekakor je, a miselnost ne more izničiti delovanja zdravila-le to bo še vedno opravilo svoje, le "pomoč telesa" bo manjša.Citat:
Velja tudi nasprotno - bolnik, ki ne verjame v zdravila katerekoli vrste zlepa ne bo ozdravel, če sploh.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Ne, takrat raje zmečeš kup denarja šarlatanom
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ko ti povemo da si bebec, ki verjame v pravljice o zdravljenju na daljavo..
Citat:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Bebec je zame tisti, ki niti z trenutek ne pomisli, da je mogoče res kaj na bioenergiji, na alternativnih zdravljenjih.
Še slabše: je popoln slepec. Čeprav vidi, ampak ima na glavi plašnice, kot fijakarski konj!
No, če so mu v policijski šoli rekli, da bioenergija ne obstaja, potem bo to že držalo.
In če so mu rekli, da Kitajci itak že 5000 let blefirajo z iglami, z akupunkturo...
In tak naj bo sodoben, osveščen, inteligenten policist??? Žalost od "kadra". Mentalna katastrofa.
Dimenzije tvoje zablode se kazejo v prepricanju, da se v policijski soli kdorkoli o bioenergiji pogovarja.Citat:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Bebec je zame tisti, ki niti z trenutek ne pomisli, da je mogoče res kaj na bioenergiji, na alternativnih zdravljenjih.
Še slabše: je popoln slepec. Čeprav vidi, ampak ima na glavi plašnice, kot fijakarski konj!
No, če so mu v policijski šoli rekli, da bioenergija ne obstaja, potem bo to že držalo.
In če so mu rekli, da Kitajci itak že 5000 let blefirajo z iglami, z akupunkturo...
In tak naj bo sodoben, osveščen, inteligenten policist??? Žalost od "kadra". Mentalna katastrofa.