leto 2015 - Zdenko Domačiæ

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.198
3.562
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Zakaj hudiča pa ni klasično zdravilo delovalo kot placebo?
Ker je vse samo v tvoji glavi. To je isto kot prodaja sesalca, ti ga ne boš prodal niti enega v mesecu, kolega jih bo prodal vsak dan 5 komadov, še celo tebi in tvoji familiji. Njegov sesalec bo enostavno boljši, čeprav bosta prodajala enake.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Pajade, vsi homeopati so geniji za propagando!
stupid-1.gif
Ne vem, zakaj potem ne gredo v oglaševalsko industrijo, tam se veliko več zasluži.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.547
5.095
113
Mislim, da so Pbutec, mosseero in englishman strokovnjaki z odlično medicinsko izobrazbo, tako da nekaj že vedo.

karamarko

Pripravnik
29. sep 2014
365
0
16
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Pajade, vsi homeopati so geniji za propagando!
stupid-1.gif
Ne vem, zakaj potem ne gredo v oglaševalsko industrijo, tam se veliko več zasluži.

Verjemi, da ne. Tu se obračajo nepredstavljivi zneski.

Plus to, da tukaj lahko očitno gladko napizduje, medtem, ko si pri oglaševanju priznanih brandov (tam kjer je denar) tega ne moreš privoščit. Si predstavljaš, da bi si izmislil in oglaševal, da Coca Cola zdravi raka?

Vedno me čudi, kako lahko razni napovedovalci prihodnosti, odpiralci čaker, bioenergetiki itd. sploh legalno poslujejo...

Zadnjič na prvem programu gledal oddajo o homeopatiji. Sami so priznali, da je to čisti placebo oz. cuker. Aktivne snovi je toliko, da če kapljico razredčiš v bazenu vode, potem pa še to v 250ih bazenih vode (oz v 251 bazenih
grin1.gif
) al nekaj takega je izjavla ena homeopatinja...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Ker sedaj že vsake 14 dni po radiju težijo s tem tipom, me zanima kako lahko ljudje leta 2015 verjamejo, da lahko tip zdravi na daljavo preko slike? Da lahko v 4 dnevih nauči nekoga da zdravi druge? Da je zadeva dejansko ZNASTVENO preverjena...halo? da je pozdravil že 600.000 ljudi v 30 letih...to je 60 vsak dan hahah...menda zadeva pali itaq samo v Mariboru, kjer uspevajo tudi vsi južni izvajalci in klape in zdravilci...

zakaj tip negre enostavno v bolnico na neki kardio oddelek pa kar na 1x pozdravi vse bolnike...

think positive my ass...think positive ko mu dajejo denar ljudje...

Dobro da si odprl, sem že jaz mislil, na centru težijo

Po moje gre za prevaro, čisti nateg
.
.
.
.
.
Lahko pa plačaš z diners in american na obroke
hysterical-1.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Ja, lej, če ljudem pomaga, potem ni nateg. :D
Četudi gre za placebo, kjer te zaradi udarca po denarnici potem -mora- nehati boleti koleno ali glava.
Niso mi pa jasni primeri kjer gre za raka ipd. bolezni, kako se tam konča?

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
Braco je še boljši, on samo pogleda celo dvorano in je to to.

Itak, Braco je čak norisu hemeroide tak pozdravo. mu je samo hvala reko na konci.

B81

22. jul 2007
37.738
11.018
113
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
zakaj tip negre enostavno v bolnico na neki kardio oddelek pa kar na 1x pozdravi vse bolnike...
Ker njegovo predavanje lahko plačaš tudi z Diners kartico na obroke. Po tem sklepam, da ta hec niti ni poceni, pa se mu bolj splača svoj posel furati
confused-1.gif

Ne, v kuverti se plača oz. se ne plača, pač hvala lepa pa to...

Sicer ne dela sam, vedno s 4 ali 5 ožjimi sodelavci, v prostoru je 50+ ljudi.

Mene bolj zanima placebo, oz. je to larifari in se telo v tem času pač samo pozdravi.

Pbutec

20. jul 2007
15.198
3.562
113
Marlbor
V bistvu gre za klasično pranje možganov, že skoraj na nivoju prave hipnoze. Tvoje možgane prepriča, da je telo ozdravelo, čeprav te še vedno zvija od bolečin, če si hudo bolan pa te tudi slej ko prej zagrnejo. Takšni (ki ga seveda prej ne zagrnejo) živijo pač v nekem svojem svetu iluzij, podobno kot zadrogiranci. Postanejo nekoristni za družbo.

Tako kot v "Catch the cash" napizdancijah folk naserejo da bodo obogateli, in ne samo da jih naserejo, dobesedno jim zresetirajo možgane in naložijo svoj program. Mnogi potem celo mislijo da so zares bogati, ker okrog hodijo s prešvicanim gvantom, čeprav imajo doma že vse zarubljeno.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.547
5.095
113
Nekatere pa nekdo napizdi, da res kaj pametnega napišejo na forum in potem pišejo in pišejo in pametujejo...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.603
1.135
113
Titograd
Pofl. Poznam folk ki se je hotel odvaditi kaditi preko njega, pozdraviti boleča kolena in nespečnost..... itak da nobenemu ni uspelo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Tisti, ki smo Asterixe prečitali, je bila tam slična zadeva...

38251135.jpg

Naivneže se da vedno nategovati...

Pa zadnjič je bil film na tv

http://www.imdb.com/title/tt1748179/

Nategunov je nebroj, naivnih pa še več.

Čudi me, da država to mirno gleda, aja, no saj država isto počne z nami. Nateg na vsakem koraku pri belem dnevu.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Pofl. Poznam folk ki se je hotel odvaditi kaditi preko njega, pozdraviti boleča kolena in nespečnost..... itak da nobenemu ni uspelo.
In taki so v večini. Pri vsakem "zdravilcu".
Tistih nekaj, ki jih je "pozdravil" (pač placebo), se obeša na veliki zvon, grmado neuspehov pa pomete v smeti.

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

Pbutec

20. jul 2007
15.198
3.562
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Torej pacebo zdravi. To bi morali bolj raziskovat.
Saj ni res, da zdravi. Človek samo misli, da je zdrav, čeprav ni in še vedno trpi bolečine v križu. S tem da ga je Zdenko prepričal, da je ta bolečina božji dar in jo je treba trpeti.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.073
11.170
113
Pozitivno razmišljanje,upanje itd vpliva na počutje - hormnosko ravnovesje itd pač kaj temu sledi, takoda se lahko tudi pozdraviš. ali pa vsaj hitrej. To je itak logično, čeimaš kaj v glavi. Zamorjeni ljudje itd imajo kup težav in na tudi hitro zbolijo, kup kroničnih bolezni itd.