Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Uporabnik markoman pravi:
trenutno se vozimo zastojn.
namesto vozimo popravi v : se vozim,
ko bos dojel, da to tvojo zastonj voznjo financirajo obcasni uporabniki, tranzitni potniki in tudi taksni kot jaz, ki z avtom pride v SLO 2x do 3x letno, AC rabi od Sentilja do CE in nazaj......, potem bos razumel kaksen nateg so vinjete
Malo zamenjave položaja ne škodi, prej smo redni uporabniki financirali tiste ki jo ac uporabili samo enkrat letno za vožnjo do morja in nazaj, zdaj pa tisti ki prej niso prispevali praktično nič, financirajo nas, le da so ti zelo zelo glasni kako da je tak sistem hudo nepravičen, ker on hoče plačat točno toliko kot rpevozi in niti centa več, ne ozirajoč se na to da je morala biti ac prvo sploh zgrajena da jo lahko gopod uporabi 2x na leto, pa tudi vzdrževana mora biti vseh 365 dni v letu in se samo tista dva dni ko se on poelje po njej.
Drugače pa mislim da je popolnoma nepošteno da mi moj ponudnik interneta ne ponuja takšne optike kjer bi jo plačal samo za toliko časa kot jo uporabljam. Drugače ne visim dosti na netu, samo vsako prvo nedeljo v mesecu skočim gor za nekaj ur da spiratiziram nanovejše filme, igre, tv serije ter albume od britney spears za kar ob tej povezavi porabim samo nekaj ur, plačati pa moram vseeno za vse ostale dni v mesecu kar je zelo nepošteno! Sicer mi ponuja ponudnik drugačno povezavo, kjer plačam samo toliko kolikor dejansko porabim, a me če hočem spiratizirat isto količino podatkov kot prej to stane dosi več ker je ta povezava prav nemarno počasna in traja dlje časa da spiratiziram te filme, igre...kar pa spet ni pošteno! Sedaj sicer plačujem točno toliko kot porabim pa mi vseeno ni prav, le kaj mi ostane? Le vkup, le vkup uboga gmajna! Vile v roke in nad te smrdljive politike, ki samo goljufajo nas postene bogabojece drzavljanje! Sicer nisem povsem prpričan kako in kaj, ampak slutim v kolenu da se mi godi krivica in ni vraga da jo jaz in moje vile ne popravima.