Letna vinjeta 95 EUR

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Koliko pa je bilo višjih odhodkov?

višjih odhodkov za kaj? MAnj je blo zaposlenih (predvsem študenterije) zakaj bi se pa z uvedbo vinjet povečali stroški?

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
In zakaj dajemo potuho tistim, ki se samo preko peljejo?

ne rabijo potuhe, zelijo le postenost

men bi bilo izredno neprimerno, da mi za npr. preckanje SK, torej trasa Dunaj-Budimpesta, zaracunajo polletno vinjeto
uf-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
to sem moral na hitro najti! Boš rekel da taka dela ne morejo služit kot vir? Nimam časa tpčnih številk iskat od več let.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
dej no, diplomsko nalogo iz leta 03 dajes za referenco
uf-1.gif

ze takrat so kazalci kazali to kar se je lep čas vleklo! A veš diplomsko delo ni pisanje na pamet in in to delo delaš s podatki, ki jih najdeš v knjigah, učbenikih in internetu. Pa da ne boma preveč zaplavala v druge vode sem ti samo hotel pokazat da ni vse za vse enako!
tongue-1.gif

Pa še en primer, do ene punce me vodita 2 cesti, ena je bližnjica ena pa je malo daljša! To ta kratko sedaj obnavljajo in ker prevozna preko makedama. Zdaj pa se eni z višjimi avti vozijo tam jaz pa se s svojim športnim moram okrog je to pravično? Je to enakopravno?Zakaj potem legalno take avte prodajajo kot ga imam?
Nauk: Na svetu ni pravičnosti in ni enakopravnosti pa vendar se vrti naprej! In vsiljevat nekomu da ni prav in to počne ravno Italijanski predstavnik v komisiji, pa je še bolj bananasto kot pri nas! Mimogrede Italijani še kar nekaj stvari konstatno krši, ampak je to že druga zgodba!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
vagince, mi je zal, ampak ti nebos nikol diplomiro, sn pa mel upanje vate, to je res

tak pac je, ne mores tu nic

zakaj misliš, da ne bom diplomiral zato ker mislim da ni vse enako in pravično?

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
oblubu si, da bos marca, kmal bo april,

pomoje ta tvoja diploma nima niti ene same strani

po drugi strani pa kot vire povzemas diplome izpred sestih let in se niti ne potrudis, da bi poizvedel kaj je bilo kasneje in kaksni so postopki, ce drzava prekoraci kaksnega izmed maastricht kriterijev

no, mogoce pa so tvoji profesorji enakega mnenja
uf-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
oblubu si, da bos marca, kmal bo april,

pomoje ta tvoja diploma nima niti ene same strani

po drugi strani pa kot vire povzemas diplome izpred sestih let in se niti ne potrudis, da bi poizvedel kaj je bilo kasneje in kaksni so postopki, ce drzava prekoraci kaksnega izmed maastricht kriterijev

no, mogoce pa so tvoji profesorji enakega mnenja
uf-1.gif

do manjšega zamika je prišlo ja ampak zaradi tega ker sem jo lahko malo še raztegnil tak da je napisanih 65 strani! Sem ti povedal zakaj sem našel take stare številke, to predvsem zato da se vidi kak dolgo se nekateri šlepajo in kršijo predpise in zakone! Kakega mnenja so profesorji pa ne vem lahko njih vprašaš evo link do našega faksa FM

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
ojej, ce vas profesorji res tak ucijo
bonk.gif

preber si kaj se zgodi, ko je drzava pod EDP porceduro,

a ti mislis, da takoj, ko drzava prekoraci 3% javnofinacnega primanjkljaja, je v krsitvi
sprasujem se.gif

je v EDP postopku, in v programu za stabilnost, oz. konvergecnem (pac, ali je v evro oz. izven evro obmocja) programu prestavi in utemelji svoje ukrepe za izboljsanje stanja,
ta program najprej oceni EK, zadnji da oz. ne pa dobi v svetu evrope

ej ej vagince, se velik se bos mogu naucit

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
ne da se mi vsega brat, ker tvezite ... sploh pametni evrokrat, ko pride dvakrat na leto domov, pa mu je vse drago ... in to pri 4000 evrov neto plače na mesec. mislim, kaki čeh ...
95 evrov je zastojn, tudi če bi bla letna 200 evrov, bi jo takoj kupil, ker se vozim vsak dan MB - LJ.
tak da ne pametujte, trenutno se vozimo zastojn. tisti ko pa gre dvakrat na leto na avtocesto, pa naj raje proda avto, ker ga ne rabi. za po mestu in okolici je kolo povsem dovolj.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik markoman pravi:
trenutno se vozimo zastojn.
namesto vozimo popravi v : se vozim,

ko bos dojel, da to tvojo zastonj voznjo financirajo obcasni uporabniki, tranzitni potniki in tudi taksni kot jaz, ki z avtom pride v SLO 2x do 3x letno, AC rabi od Sentilja do CE in nazaj......, potem bos razumel kaksen nateg so vinjete

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.286
4.112
113
Citat:
aja, pa se to, upam, da v SLO cimprej ukinejo povracilo prevoza na delo,
to in stroski za prehrano so popolna anomalija, ki jo treba ukinat

Ja pa vsem zvišajo plače za 200€ Netto, sem takoj za to
nahrung002.gif