Lepote multikulturnosti 4

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.089
6.277
113
blizu močvirne prestolnice
10% laži je 10% preveč, razen, če je tebi in tvojim tumpastim somišljenikom to sprejemljivo?
Ne vem, kako bi bile tvoje stranke zadovoljne, če bi jim 10% površin zanič pomalal..gotovo ne bi bil proglašen za najboljšega malarja v občini ali kako?
A že spet vohuniš za uporabniki foruma? Sem že zdavnaj napisal večino tistega kar ni res je zavajanje, ker ne preverim ampak to je 10 odstotkov in tam se Ferdo repenči, ostalo pa lepo prikazuje kar mediji ne. Že imena napadalcev, ko je migrant oziroma državljan s tujimi koreninami, nikoli ne povedo imen, ko pa kriminal naredi domačin pa je takoj v medijih in pogrešajo zadevo. Tam pa zelo hitro utihnejo.
Kar se tiče mojega dela, se močno motiš, nisem jaz tako kot tista kuzla katero podpiraš, ki nam krade kot sraka.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.089
6.277
113
blizu močvirne prestolnice
Laž
Še to bom napisal. Ja tudi sam se počutim nelagodno, ko me okol prenesejo. In ja sem vesel, da potem kdo to ugotovi. Je pa žalostno, da zaradi desetih odstotkov tolčete čez mene, mižite nad dogajanji ki so resnična, po drugi strani pa zanikate, da ko ena masa preseže 10 odstotkov in zahteva da se večina prilagaja njim.

• Haha
Reactions: Gatto in jest5

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.769
926
113
tu in tam
A že spet vohuniš za uporabniki foruma? Sem že zdavnaj napisal večino tistega kar ni res je zavajanje, ker ne preverim ampak to je 10 odstotkov in tam se Ferdo repenči, ostalo pa lepo prikazuje kar mediji ne. Že imena napadalcev, ko je migrant oziroma državljan s tujimi koreninami, nikoli ne povedo imen, ko pa kriminal naredi domačin pa je takoj v medijih in pogrešajo zadevo. Tam pa zelo hitro utihnejo.
Kar se tiče mojega dela, se močno motiš, nisem jaz tako kot tista kuzla katero podpiraš, ki nam krade kot sraka.
Kaj čem vohunit, tepci in možgansko podhranjeni sami izplavate na površje kot drek- bolje, da se držiš penzla, kot pa da onesnažuješ internet.
Kero kuzlo podpiram? maš privide, kot kamele0n od paranoje pred mano?:valjamse:

mistique

Guru
16. jun 2009
14.219
2.018
113
Emona / Carnium
Ni naivno, je potrebno. Če je zakonodaja problem, se jo spremeni (problem je tudi, ker obstoječe ne uveljavljamo). Čudno, da že danes ta za ene EU države velja bolj kot za druge.

Delavce rabimo, da. Koliko nelegalnih migrantov danes dejansko dela in koliko jih vleče podpore in so neto minus državi. Ne bi bilo bolje, da tega stroška davkoplačevalci ne bi rabili plačati?
Da naivno razmišljaš, si zdaj še enkrat potrdil, ko si napisal, da ti je čudno, da za ene EU države velja bolj kot za druge. Verjameš v pravljice...zakonodajo se spreminja in uveljavlja, če je interes.
Ampak v vsakem primeru sprašuješ napačnega, ker nisem EU uradnik, niti ne NVO vojščak, niti nisem v JU,...ne odločam o politiki EU ali Slovenije.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.219
2.018
113
Emona / Carnium
  • Všeč mi je
Reactions: aljoman

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.661
1.832
113
Kaj potem, ko iščete domače zločince, so tisti povzročeni s strani ilegalnih migrantov kaj manjši? Če bi preprečevali ilegalne migracije, vsaj slednjih ne bi bilo in bi imeli tudi več virov za preprečevanje domačih.

Statistika pa seveda ne laže, čeprav so se dolgo časa trudili skrivati. Je kar precejšen porast kaznivih dejanj odkar so se začele dogajati ilegalne migracije. Glede na to, da tako hodijo v EU tudi kriminalci in teroristi, je to seveda logično. Poleg kulturnih preprek.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.219
16.506
113
Te replike v posrednem ali pa neposrednem stilu "saj domačini tudi zganjajo kriminal" so res ene "boljših" ja. Ja, tudi domačini ga serjejo, ja, tudi med legalnimi migranti se najdejo težki kriminalci in ravno zaradi vsega tega res ne potrebujemo še dodatnega kriminala, ki nam ga hočeš nočeš priskrbijo ilegalni migranti med katerimi je izjemno velik (prevelik even) del problematikov. Pa kriminalnih dejanj je med tujci proporcionalno gledano glede na domačine velikokrat več tako da bi dejansko bilio veliko na boljčem, če bi se vsemu temu lahko izognili.

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.661
1.832
113
Ilegalnih migrantov bi se lahko znebili tudi tako da nebi navijali za vojne v njihovih državah.

Ker Slovenija je pa res že veliko vojn povzročila. Kvečjemu bi mi šli lahko jokati drugim.

Večina ilegalnih migrantov je itak ekonomskih in ne zaradi vojne. Čudno je tudi, da prihaja v veliki večini sam sposoben vojaški kader in ne otroci, ženske in ostareli.

• Všeč mi je
Reactions: motofrik in 8888

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.219
16.506
113
Ilegalnih migrantov bi se lahko znebili tudi tako da nebi navijali za vojne v njihovih državah.
Ane no, ko bi mi državljani (SLO ali pa EU, nima veze) vsaj ne navijali za vojne v njihovih državah, bi se tukajšnji ilegalci kar sami od sebe odpravili domov :srce:

:valjamse:

Ko bi vsaj bilo tako enostavno....

jest5

Guru
18. avg 2007
26.157
-8.769
113
Ane no, ko bi mi državljani (SLO ali pa EU, nima veze) vsaj ne navijali za vojne v njihovih državah, bi se tukajšnji ilegalci kar sami od sebe odpravili domov :srce:

:valjamse:

Ko bi vsaj bilo tako enostavno....
Je pa dokaj enostavno razumeti, da bi jih manj prišlo že v štartu, če se ne bi spodbujalo in tudi aktivno sodelovalo v določenih konfliktih

mistique

Guru
16. jun 2009
14.219
2.018
113
Emona / Carnium
Te replike v posrednem ali pa neposrednem stilu "saj domačini tudi zganjajo kriminal" so res ene "boljših" ja. Ja, tudi domačini ga serjejo, ja, tudi med legalnimi migranti se najdejo težki kriminalci in ravno zaradi vsega tega res ne potrebujemo še dodatnega kriminala, ki nam ga hočeš nočeš priskrbijo ilegalni migranti med katerimi je izjemno velik (prevelik even) del problematikov. Pa kriminalnih dejanj je med tujci proporcionalno gledano glede na domačine velikokrat več tako da bi dejansko bilio veliko na boljčem, če bi se vsemu temu lahko izognili.
Domači ga serjejo :valjamse: Pa sej ni govora o najstniškem vandalizmu. Kako naslovim objavo: Ugledni član družbe, dohtar ga je "sračkal"?

Defaultaš na to, da je moja objava o belem sadistu opravičevanje migrantov? Should have known better...pa bi raje malo moderiral tole témo. Sveta preproščina...

• Všeč mi je
Reactions: aljoman in jest5

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.661
1.832
113
Domači ga serjejo :valjamse: Pa sej ni govora o najstniškem vandalizmu. Kako naslovim objavo: Ugledni član družbe, dohtar ga je "sračkal"?

Defaultaš na to, da je moja objava o belem sadistu opravičevanje migrantov? Should have known better...pa bi raje malo moderiral tole témo. Sveta preproščina...

Vsaj off topic je v tej temi. Whataboutism pa tudi verjetno veš kaj je.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.219
16.506
113
Je pa dokaj enostavno razumeti, da bi jih manj prišlo že v štartu, če se ne bi spodbujalo in tudi aktivno sodelovalo v določenih konfliktih
S tem se popolnoma strinjam - da bi jih prišlo manj v primeru manj konfliktov - ampak goba je pa napisal nekaj popolnomja drugega in sicer, da bi se ilegalcev znebili (torej da bi kao odšli od tod), če bi mi manj navijali za vojne (kot da ima naše navijanje kaj vpliva na politično in geostrateško motivirane vojne konflikte najmočnejših igralcev). To slednje od bitcha pač ne drži.

B81

22. jul 2007
37.983
11.142
113

če je kdo preprost, si to ti pa lahko magari sam sebe zaviješ v celofan... če v temo o problemih multikulturalizma lepiš domače pizdarije, je to izključno poskus preusmeritve oz. "naši so tudi rapisti uee" type deal fora :bonk: