Pravi JohannesČisto resno razmišljam, da si dam za obisk tržnice (grem po Čopovi in čez Tromostovje) dam narediti majico (in jo nositi), na kateri bo pisalo:
Je tu kakšen Slovenec,
ki bi se pogovarjal
v slovenščini?
In še majico:
Sem Slovenec
in govorim
SAMO slovensko!
Za ta drugi tekst sem govoril z nekim odvetnikom in mi je POTRDIL, da ima vsak državljan pravico izkazovati narodnost: Sem Madžar, Slovak, Francoz. In tudi povedati, da oseba NE govori tujih jezikov, razen svojega, ki je uradni jezik v državi, v kateri živi.
Je lepo rekla profesorica slovenščine v neki radijski oddaji: Vsak, ki misli v Sloveniji ostati več kot 6 mesecev, naj se nauči slovensko!
Ne pa, da eni "več 35 let živiju u Domžalama"...
Zadeve so namreč ušle DALEČ ČEZ še sprejemljivo mejo! Slovenija, slovenstvo, ter slovenščina so ogroženi.
To, kar imamo v Sloveniji, nismo "skupaj zbirali" z delom in odrekanjem 1000 let, da bomo (jezik, kulturo) razfrčkali v 20-ih letih! Jebite se!
Enako se čudi in razmišlja kot Elmedin v službi...Pravi Johannes
Enako se čudi in razmišlja kot Elmedin v službi...
Prav prišel sem v Slovenijo s trebuhom za kruhom....grem v center na kavo da bi se malo razbremenil in nafilal baterije...i eto opet sami bosanci oko mene...
Grem zadnjič v Cazinu di nekega mehanika....in me bosanc sred bosne zajebava da gor nimamo več slovencev...da so vsi sosedje že gor...
Vsi imamo avstroogrske korenine, tudi Mujo in Haso.Kaj oa če ima avstroogrske korenine (tako kot jaz)....a je to potem še vedno "ponemčevanje" samega sebe?
bom naredila printscreen, ker se boš spet pobrisal.Ja...samo mujotove pa hasotove segajo bolj južno k Ataturku....pa se jima kot feministka ne upaš rečt da sta turčina ker te to lahko stane glave...
Johannesa ki je bolj severni in kultiviran se oa upaš zajebavat z švabom...
Peechkeeca mala...
It was to be expected,Ja...samo mujotove pa hasotove segajo bolj južno k Ataturku....pa se jima kot feministka ne upaš rečt da sta turčina ker te to lahko stane glave...
Johannesa ki je bolj severni in kultiviran se oa upaš zajebavat z švabom...
Peechkeeca mala...
Ti raje komentiraj bistvo ki sem ga izpostavil o tebi....in dokaži da kao nisi...bom naredila printscreen, ker se boš spet pobrisal.
Moderator. Kao.
Kakšno bistvo? To da me moderator zmerja s peeckico?Ti raje komentiraj bistvo ki sem ga izpostavil o tebi....in dokaži da kao nisi...
To da imaš dvojna merila in da se okol veliko stvari sprenevedaš in prirejaš realnost!Kakšno bistvo
To da imaš dvojna merila in da se okol veliko stvari sprenevedaš in prirejaš realnost!
Imam kar nekaj printscreenov na zalogi. Za primer, ko me boš spet obtoževal popravljanja in brisanja postov. Saj admin zagotovo vidi kdo v resnici spreminja in briše objave.
Samo v vednost.
Ne razumeš. Saj on tudi verjetno ne.
Johannes je ponemčeno Janez.
Najboljše da se še podpiše na majico, potem bo absolutni zmagovalec.