OPS moja napakaMigrant napadel taksista, policija uporabila strelno orožje
OPS moja napakaMigrant napadel taksista, policija uporabila strelno orožje
Moram ti povedati, da res ni fajn, ker ko nekajkrat mesečno po službenih ali pa privatnih poteh krenem v une konce, mi nekako ne paše stati zaradi rjuharjev in ostalih trolov na meji.Nič fajn.
In v preteklih dveh ali treh letih si imel take novice na dnevni bazi, tudi takrat ko smo se o tem pogovarjali, kajne?
Se strinjam. Jaz sem se naravnost zaljubila vanj.
Ni res. Samo na vseh končnih mejah šengna bi morali biti poostreni. Žal nekatere vlade skupaj z našimi izdajajo evropske vrednote še posebej pa evropske narode. Ne moreš nadomeščati folk z golaznijo.Na nemsko avstrijski meji majo tud kontrole (ne vem kako pogosto, to soboto je bla takoj za Salzburgom). Niso ustavljali sicer vseh ampak bolj avtobuse, kombije in osebne avte "sumljivih" registerskih. Pomoje bi take kontrole mogle met vse clanice EU dokler se situacija ne uredi, ker rajsi par minut stojim ce to pomeni vecjo varnost.
Na nemsko avstrijski meji majo tud kontrole (ne vem kako pogosto, to soboto je bla takoj za Salzburgom). Niso ustavljali sicer vseh ampak bolj avtobuse, kombije in osebne avte "sumljivih" registerskih. Pomoje bi take kontrole mogle met vse clanice EU dokler se situacija ne uredi, ker rajsi par minut stojim ce to pomeni vecjo varnost.
Od sodelavca mulca vceraj sla s Flixbusom do Munchna, povedala isto. Takoj za karavankami ustavili Avstrijci, na nemski meji Nemci, vsem pobrali dokumente, cez 15 min sofer delil dokumente nazaj (niso pa nic povedali ali so imeli pregled prtljaznika za kaksne slepe potnike).Vem sem včeraj preživel za volanom 13 ur zanimivo na nemški meji naredijo čep pol pa balkance, romune, bolgare na stran, kamjonov ni bilo so se pa ukvarjali z enim avtobusarjem srbske registracije, me res zanima koliko cajta še potem ko sem sam zapustil mejni prehod. Zgledalo je tako kot na naši meji v Jugi ko so nas razstavljali ob prehodih
Bil ta weekend doL v Bosni....naj gre v Kladušo....se po mestu sprehajajo ko psi v grupicah...stojijo na cesti in se ti niti nočejo umaknit...ravno ko smo mi stali v koloni je 300m višje en bosanc zgazil enega...Peter Klepec a si danes šla kej na šentilj pa na karavanke pogledat tekoč pretok brez kontrol
Odvisno od konteksta. Sam po sebi ni.Stavek: "poskrbeli bomo za migrante" pa ni sovrazni govor (glede na posledice)?
Odvisno od konteksta. Sam po sebi ni.