Spet kronično radikalno lažeš.Koliko profilov imaš pa ti? Na tem imaš prvo objavo 24. marca 2019.
Spet kronično radikalno lažeš.Koliko profilov imaš pa ti? Na tem imaš prvo objavo 24. marca 2019.
Vidim da redno rada pišeš izmišljotine.pardon, 25. marca letos.
Provokatorje se bana iz tega foruma, to je že leta tako. Nismo ti vsi ostali krivi da si ti banana. Brišeš pa vse po vrsti tako da moja vprašanja so še vedno tam:Kaj je bilo brisano (razen objav v zvezi s provociranjem, zaradi katerih sledi ban, in ki so vsebinsko na ravni tega kar midva počneva zdaj, se pravi ničvredno smetenje brez kakršnekoli vsebine)? Na osnovi takega pisanja dobim jaz ban za nekaj dni, sogovornik (ki me mimogrede izziva) pa veselo gnoji dalje.
Izbrisala sem smetenje brez vsebine. Tudi vidva bi ga lahko, bi zelo zreducirala količino vajinih objav.Spet zbrisala svoje kronične lažnive blodnje.
To je zrelo za vsaj dva tedna toplic.
Izbrisala sem smetenje brez vsebine. Tudi vidva bi ga lahko, bi zelo zreducirala količino vajinih objav.
Ko nekdo prepozna in prizna svoje neumnosti, je to velik napredek.Izbrisala sem smetenje brez vsebine. Tudi vidva bi ga lahko, bi zelo zreducirala količino vajinih objav.
Iranci in celo otroci, pripeljali so se iz Srbije. Saj vi trdite da je Iran varna država, homoseksualci pa menda tudi niso. Kaj pa zdaj?
Nič fajn.Peter Klepec a si danes šla kej na šentilj pa na karavanke pogledat tekoč pretok brez kontrol
Se strinjam. Jaz sem se naravnost zaljubila vanj.Bil v Iranu leto dni nazaj, ena najlepših dežel ki sem jih obiskal. Pa vsi ki gredo tja so podobnega mnenja.
Na MMC je seveda govora o "tujcu".
Saj mu v potnem listu piše od kod je.Na MMC je seveda govora o "tujcu".
Predvidevam, da je bil kakšen Norvežan.