Ja. A mislis, da ce bi vsi fuzbal navijaci rajali ali divjali po ulicah, pa bi jih rezim samo gledal?Pol milijona ljudi v treh mesecih bi ti polovil, dal v centre in sprovedel postopke?
Ja. A mislis, da ce bi vsi fuzbal navijaci rajali ali divjali po ulicah, pa bi jih rezim samo gledal?Pol milijona ljudi v treh mesecih bi ti polovil, dal v centre in sprovedel postopke?
Pol milijona ljudi v treh mesecih bi ti polovil, dal v centre in sprovedel postopke?
Pa koji qrac saj si bomo telefone polek neslikdo bo pa pol pametoval cele dneve tukaj če bojo določeni osebki na meji?
ekstremni desničarji ste pa zgolj in samo zavezani resnici, pa vam zato objave izginevajo v vašem medijskem imperiju, ali pa se sklicujete na zavajanje kolegov rihtardov na FB. Pa vaš ljubljeni vodja je tudi veliko po sodiščih.Kaj pa je drugega za pričakovati od pisarne ekstremnih levičarjev? To je njihov klasičen modus operandi. Tako kot tu na forumu - brihtni u fertik in v demokratični državi po fašistično pametujejo večini kako morajo živeti, ko se jih pa dobi na laži ali zavajanju ali pa da se jih malo povpraša po odgovornosti zaradi kakšnih dejanj je pa tišina.
Pa vaš ljubljeni vodja je tudi veliko po sodiščih.
Vračam enako z enakim. Nastavljam ti ogledalo, tako namreč ti pišeš o meni.O komu ti to? Kdo je moj ljubljeni vodja? Daj reci, da si me glihkar vtaknila med janšiste, lepo prosim
Fail z righttardom sem ti pa že obrazložil ampak seveda kot pričakovano bluziš dalje.
Boš jih ti nehal lepiti nam in nas zmerjati?Izvoli, piši kot želiš, jaz ti samo povem, da mi lepiš napačne etikete na več področjih ampoak glede na tvoje zgrešeno dojemanje premnoge situacije me to ne preseneča in se zavedam, da je tvoje stanje nepopravljivo.
Vredu.Ne, ker ti pač popolnoma ustrezaš definiciji ekstremnega levičarja in nerealnega utopista.