Za Gederovce bi moral na gugl pogledat kje sploh so, sem pa v nedeljo šel čez Ljubelj. Švabcu pred mano so konkretno pregledali dokumente,men pa samo pomahali naj grem dalje. Prenbližn tko kot v časih železne zavese.Vabljen na Gederovce
Včeraj in danes avstrijska Radgona - nikjer nikogar na prehodu (policije ali vojske), normalen prost prehod meje.Za Gederovce bi moral na gugl pogledat kje sploh so, sem pa v nedeljo šel čez Ljubelj. Švabcu pred mano so konkretno pregledali dokumente,men pa samo pomahali naj grem dalje. Prenbližn tko kot v časih železne zavese.
Je napisal moderator, ki trdi da bi naj sankcioniral osebne žaljivke.Že vejo kdo si (tudi oni berejo forume zgleda) pa se raje skrijejo v grmovje ko greš mimo
Misliš da sem sama na meji?Kje sek te pa žalil? Vsak si sliko ustvari sam! Mogoče se pa samo šalijo steboj! Ti ti ti šaljivci avstrijski....
Saj sama veš da to ni možno Spomni se kakšne napade ljubosumja je imela jagababa nazadnje ko si šla sama na morje...Misliš da sem sama na meji?
Vse v redu s tabo?Saj sama veš da to ni možno Spomni se kakšne napade ljubosumja je imela jagababa nazadnje ko si šla sama na morje...
Drugič raje napiši, da sta bila na prehodu dva tanka in da so policaji z mitraljezi prisilili vsakega moškega, da jim pokaže, če je slučajno obrezan. Pa ti bo kameleon odpustil naslednje tri bane.Včeraj in danes avstrijska Radgona - nikjer nikogar na prehodu (policije ali vojske), normalen prost prehod meje.
Zataknite si vaše ekstremne levičarje nekam.ekstremni levičar uči drugega ekstremnega levičarja laganja za lastno korist.. hmm
Saj sem vama obema dal priložnost pa bizi itak začne nekaj bluzit ti pa si po čustvenem izlivu kmalu nehala odgovarjat.
Ok, tokrat iz mojega. Ampak, ker bodo radi še prišli pa naslednjič iz tvojega. Nato pa še iz katerega.Iz tvojega žepa...