Kje sem pa napisal, da jo zagovarjam? Ne gre mi pa v račun, da se dela umetna panika, ko pa vse ankete in pogovori s prebivalci kažejo, da ti niso na Viču nič bolj ogroženi kot kjerkoli drugje v mestu. Večina poročil o raznih posilstvih se pa je izkazala za lažne. Pri teh lažeh se vztraja, tudi če policija izjavi, da to ni bilo res. Raje se obtoži policijo, da na ukaz politike ta dejanja prikriva. Ne zanikam pa, da se je uporaba mamil povečala, pa za to niso krivi migranti, četudi so zelo uporabni za dilerje.
Ko pa se pokaže statistika, da je število kaznivih dejanj v zadnjih dveh letih manjše, kot pred petimi leti, ko teh grdih migrantov ni bilo še nikjer, se pa to enostavno spregleda. Ali ti poznaš kako žensko, ki je solzivec upravičeno uporabila? Ko sem vprašal Matey-a, se pa ta zna samo režati.
Ko pa se pokaže statistika, da je število kaznivih dejanj v zadnjih dveh letih manjše, kot pred petimi leti, ko teh grdih migrantov ni bilo še nikjer, se pa to enostavno spregleda. Ali ti poznaš kako žensko, ki je solzivec upravičeno uporabila? Ko sem vprašal Matey-a, se pa ta zna samo režati.