Očitno nisi prebral. Pa bom specially for you, ne podpiram nasilja in nestrpnosti. Si zadovoljen zdaj?sem sem, tale me zanima. zakaj toleranca?
Očitno nisi prebral. Pa bom specially for you, ne podpiram nasilja in nestrpnosti. Si zadovoljen zdaj?sem sem, tale me zanima. zakaj toleranca?
... z razliko od tebe, kjer ti širiš tebi všečne objave iz medijev...., širiš pa tebi všečne objave iz drugih medijev.
Si ti tudi skrb vzbujajoč!Seveda me briga, če se med nami gibljejo taki kreteni, kot si ti
No kar poglejte aktivnost rumenih jopičev pri odprtju Rog-a!...
Ko vprašam iz firbca, ker nisem iz LJ pa boj na kmetih živim, koliko avtomobilov, trgovin so ti naši ta desni ekstremisti sesuli in zažgali pa ni odgovora. Ni natančnega odgovora kot v primeru dogajanja ljubljanskih podhodih, parkih, grmovju na Viču itd. ....
A veš, da sta si zelo podobna. Enaka!Dej mavrica, ne slediš dobro.
V čem že sva si z mavrico podobna?A veš, da sta si zelo podobna. Enaka!
Pakistanci v Uk/Nl testirajo trdnost čelade (rumene tablice).
Turški Nemec, talec hčerka
Vsi! Ne samo oni drugi.
Prevod citiranega je pa: v izogib provokacijam ekstremistov, ki bi jih lahko sprožila Palestinsko-Izraelska kriza, ki jo je začel teroristični napad Hamasa 7. oktobra.
Torej, vseh (!) ekstremistov, ki bi lahko teroristični napad izrabili za izgovor za pričkanje pa klofanje daleč od Izraela in Palestine. Se nič ne omejujejo samo na muslimanske. Nobenih nočejo. Kar je cela poanta dogodka nasploh.
ja, zapret vse, ki jezikajo po forumih in nestrpnost bo čudežno izginila
kako bo lep svet, ko boste samo še strpneži okol hodil, eni sicer z mačetami ampak nima veze...