Lepote multikulturnosti 4

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.079
11.185
113
A si vi sploh predstavljate ra dsmo na desettisoce evrov da se ukvarjamo z takimi psihopati oni pa kar prihajajo. Mi bedaki EU pa jim gladimo, zdravimo, placujemo odvetnike, futramo... EU kdo bo tene sploh se ljubil.
bizarno je, da bomo zdaj pobijali medvede, ki so avtohtoni slovenci. genocid Presneto

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.867
2.646
113
Pritožba zgornjih:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.434
5.663
113

Kadrovsko ostajajo zvesti preverjeni formuli, zaposlene iščejo izključno v BiH. Šarmantni duh mariborske Poštne se tako še naprej širi po državi in zdaj s svojim nalezljivim nasmehom osvaja tudi Ljubljančane.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.190
4.311
113
1682295404128.png

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.867
2.646
113
Ko bo pa Kekec takle, bo pa ...

Saj mi tudi nimamo šairjatskega znanja, kar nas NE rešuje, da nam, brez sodišča, odsekajo ... glavo!

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.123
16.344
113
Bruselj

Klasika:
We seem to be heading for a no-go zone, where gangs rule the streets like in some neighbourhoods in Marseille.
“Nothing has changed for years, while we regularly consult with the police zone and the municipalities,” said El Hajaiji.
“Each time, they say that they are not responsible because it concerns migrants. Well, then the federal government should intervene.”
“A few years ago it started with theft. If the police picked them up then, they were certainly still afraid, but in the case of petty crime, the public prosecutor quickly says: let them go free. So they always go a step further,” said El Hajaiji.

“First it becomes theft with violence, then assault, then drug trafficking. And if they are then arrested, they get an order to leave the territory, but the police can do nothing else. It is almost as if there is a kind of competition in the streets to collect as many orders to leave the country as possible.”

Je pa to res že dobro leto in pol star članek a to v bistvu sploh ni pomembno, saj je dandanašnje stanje najverjetneje enako ali pa celo slabše.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.123
16.344
113
"Če bi človek bil vedež, ne bi bil revež" pravijo in to povsem drži kakor tudi drži, da se je kar se migrantske problematike tiče v bistvu bolj kot ne kar vedelo kako in kaj a smo Evropejci zahvaljujoč nerealnim prebliskom leve politike vseeno kar precejšnji reveži.

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.628
2.406
113
Pomurje
Ne levi ne desni politiki ni uspelo prepričat domorodnim evropejcem generacij 1950+, da imajo kaj več kot 2 otroka.

To je uspelo le šiptarjem in ciganom na evropskih tleh.

Migracije so le srž problema pomanjkanja delovne sile.

Sprememba tega procesa je na miren način očitno nemogoča. Par raufungov bo premalo, ko bo to sranje eksplodiralo.

Krivi smo si sami, ko pa imamo rajši potovanja, pse in mačke. Pa mi povejte koliko starih švabov vidite z vnuki na morju?

• Všeč mi je
Reactions: bizi in 8888

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.123
16.344
113
Migranti ne hodijo k nam zato, da bodo delali za nas (naše penzije itd.) kot so si zamislili nekateri politiki ampak zato, ker imajo težave v izvornih oz. rodnih državah ter na legalne in ilegalne načine hodijo k nam enostavno zato, ker stremijo k boljšemu življenju. Večje število (mladih) Evropejcev tega ne bi prav nič spremenilo. Staranje populacije jepa v bistvu skorajda problem svoje sorte in samo ena od več možnih rešitev tega problema vsebuje migrante ampak po mojem mnenju iz te moke žal ne bo kruha. Zakaj ne je pa potem lahko že tretja samostojna debata, takoj za debato o pomanjkanju mladih ljudi (kar se dogaja v praktično vseh razvitih državah) ter o migracijah na splošno.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.551
5.103
113
Ilegalne migracije vsekakor nimajo nič z rešitvijo tega problema.
Moje mnenje je, da je jedro problema, da je naša ekonomska ureditev "nastavljena" na konstantno BDP rast. Preko državnih proračunov neprestano trošimo več kot trenutno ustvarimo in dokler je rast BDP to nekako deluje vzdržno.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.095
3.598
113
41
Lj
Na srečo je Slovenija tako revna, da tudi migranti nočejo ostati tu. Oziroma ostali bodo dokler bodo dobivali zastonj denar, potem pa ne več.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.010
6.237
113
blizu močvirne prestolnice
Ne levi ne desni politiki ni uspelo prepričat domorodnim evropejcem generacij 1950+, da imajo kaj več kot 2 otroka.

To je uspelo le šiptarjem in ciganom na evropskih tleh.

Migracije so le srž problema pomanjkanja delovne sile.

Sprememba tega procesa je na miren način očitno nemogoča. Par raufungov bo premalo, ko bo to sranje eksplodiralo.

Krivi smo si sami, ko pa imamo rajši potovanja, pse in mačke. Pa mi povejte koliko starih švabov vidite z vnuki na morju?
Povedal si bistvo predvsem pri živalih, ko vidiš da jih imajo rajši kot otroke,pa splave tudi obožujejo. Jokajo se za psom, ne jokajo pa se, ko ubijejo dvo,tri mesečnega otroka.