Lepote multikulturnosti 4

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.657
9.462
113
Jup, na žalost res. Eden od mnogih razlogov zaradi katerih sem mnenja, da še nismo imeli vlade, ki bi dejansko delala v korist svojih državljanov in smo imeli samo bolj ali manj slabe vlade. Bom pa v njihov zagovor pri tej tematiki dodal to, da do sedaj bolj kot ne še nismo imeli prav veliko primerov, ki bi nam v praksi demonstrirali minuse aktualne zakonodaje tako da jim to nepopravljanje za nazaj do neke mere odpustim ampak zdaj je pa to treba uredit asap oz. takoj za vsemi ostalimi nujnonujnonujnimi zadevami seveda.
Pravice/dolžnosti/odgovornost. Tega naši že pr cigotih ne znajo, ba bodo pri milenijskih razvajenih mladcih iz Afrike in vzhoda.

• Všeč mi je
Reactions: Gavran

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.303
10.604
113
Polovica Slovencev pač ne razume, da Avstrijci cenijo svojo državo, posledično jo resno jemljejo in varujejo. Ne pa da nevladne organizacije pomagajo pri švercanju in organizaciji le-tega.
ja in potem gres v Graz ali pa za piko na vzhodni Dunaj ali pa kar v vienerneustadt.

neslo jih je, samo še gasijo.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.472
5.001
113
Okrog leta 1995 sem bil v Linz-u v težavah, ko sem spraševal za pot, ker ni bilo na ulici nobenega svetlega in nobenega s kolikor toliko resnim znanjem Nemščine. Res je, da je šlo pač za trenutno situacijo in nekaj ljudi ... Gotovo sem se v tistih časih brez navigacije očitno zgubil v primeren del mesta. Ampak vseeno me je presenetilo.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.637
6.498
113
  • Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.270
804
113
A si vi sploh predstavljate ra dsmo na desettisoce evrov da se ukvarjamo z takimi psihopati oni pa kar prihajajo. Mi bedaki EU pa jim gladimo, zdravimo, placujemo odvetnike, futramo... EU kdo bo tene sploh se ljubil.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in 8888

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.193
4.058
113
A si vi sploh predstavljate ra dsmo na desettisoce evrov da se ukvarjamo z takimi psihopati oni pa kar prihajajo. Mi bedaki EU pa jim gladimo, zdravimo, placujemo odvetnike, futramo... EU kdo bo tene sploh se ljubil.
Se strinjam, da bi ga morali poslati na obisk svoji mami v domovino..