Lepote multikulturnosti 4

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.657
9.462
113
Lažeš in zavajaš. Si kot furmanski konj, vidiš samo naprej, oziroma vidiš tist kar tebi paše. Čestitam Ynosu, je večji Slovenec kot ti.
Ti si pa ta teden za celo uro v spovednici pridelal, bo mel fajmoštr dost časa? Rajš se naroč. Pa glih ti boš od furmanskih konjev govoru...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.409
3.801
113
davorinm.wordpress.com
Pa da se razumeva, tud men migracije za boj sposobnih moških niso glih všeč, sam me trenutno bolj skrbi scena z Albanci v Kranju kot pa teli, ki jim je Ljubljana sam postaja za žermani.
Za Kranj pa sem danes slisal zgodbo od mame. Dobra prijateljica ji razlaga. Pet desetletnih albanskih mulcev v trgovini, en mulc se dere in se dela da je z njim nekaj zdravstveno narobe, ostali 4-je kradejo na polno, bašejo v kapuce in ruzake. Gre prijateljica do dveh prodajalk jim reče da kradejo in nič. Jim se enkrat reče in nič. Nakar se ena le odpravi za težiti mulcem, druga pa ne. Vpraša prijateljica to prodajalko wtf, zakaj ni šla mulcem za težiti, pa ji je rekla nekaj v stilu “gospa, jaz bi tudi rada ziva domov prišla, vi jih in njihovih sorodnikov ne poznate”. Super Ane.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.657
9.462
113
Teli v Kranju nepremičnine kupujejo, tačrni iz Afrike jih ne. Pa to niso več sladoledarji in burekpekari, ki so imel neka pravila in dostojanstvo.

• Všeč mi je
Reactions: ynos

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
41.995
5.631
113
Pa da se razumeva, tud men migracije za boj sposobnih moških niso glih všeč, sam me trenutno bolj skrbi scena z Albanci v Kranju kot pa teli, ki jim je Ljubljana sam postaja za žermani.
Tretji oproščen zaradi pomanjkanja dokazov...

• Všeč mi je
Reactions: 8888

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.227
2.550
113
Teli v Španski enklavi. Sivi so, sivi. Ne črni!
Izpirajo si pa solzilec, ki so ga kasiralo, ko so ilegalno prehajali mejo. Karma :)

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
41.995
5.631
113
Sedaj je še Italija uvedla izredne razmere z današnjim dnem.......Nika pa s5 nič!

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.657
9.462
113
Ob izdatni podpori medijev.

Če pa opozoriš na problem si Janšist in fašist.
V bistvu gredo te stvari v obe smeri. Kar poglej našega mesijo, ki je prikladno tačko pristavil spodaj. Če opozarjaš na sejanje sovraštva si takoj označen za levičarja, pa čeprav se z marsičim strinjaš, sam nisi pa radikalen. Pa verjemi, če nisi vsako nedeljo v cerkvi, te ma ravno mesija za nevernika, le te bi pa on, če mu ne bi družba postavila omejitve, potamanil.

Mediji gor, mediji dol, prvo migrantsko krizo, ko je Merklova Angelca vabla v Nemčijo koromandijo, ko smo spremljal šov na južni meji, so mediji izdatno podprli paniko, ki je res bla. Tistega marca, ko je izbruhnila korona 2020 so mi na obmejnem prehodu še v boks pogledal, policajka je prav splezala not, če kakega črnega skrivam. Potem pa dve leti ni blo važno, če vsakič prevažaš poln kamper tačrnih, važn da si zelen zablinkal in nisi ebole ups korone čez nesu. A misliš, da pa takrat ni blo tačrnih na meji? Vpraš kakega domačina tam okol Bizeljskega al pa Črnomlja, če jih zdej tri leta ni bilo. Ti jih gledaš kle na Čopovi, oni pa ponoč okol hiš.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.303
10.604
113
Sej nihče ni rekel, da jih ni bilo. Gre za to, da jih je sedaj še več. Da se to opazi. Da opazijo tudi sosednje države in eye test sredi centra. Pa nihče nič ne govori niti ne ukrepa. Podiramo ograjo...
v zadnjem letu, že po perifernih vaseh, zadekane hodijo...te veš da je gotovo.