Lepote multikulturnosti 4

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.227
2.550
113
Lepo govorijeo Italjansko!
''Ovdje sam več dvadeset godina, i nikda nisam govorijo drugačije!''

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.227
2.550
113
'' S svojimi pesmimi sporoča, da se moramo kot družba zbližati in držati skupaj, kar je tudi glavno pravilo v njegovi družini. Oče Besim mu je privzgojil pomembne vrednote, ki jih sedaj predaja na potomce. Tako gredo ljubezen, poštenje in delavnost iz roda v rod, da se ne bi slučajno katero od pomembnih sporočil izgubilo.''

:valjamse::valjamse:

• Haha
Reactions: Mr_Wolf in Kamele0N

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.409
3.801
113
davorinm.wordpress.com
Se je kdo kaj sprehodil po centru ljubljane zadnje tedne, predvsem ob kakšnih vikendih? Sem delal v strogem centru 10+ let in bil tam res vsak dan, tako da lahko rečem, da objektivno opazim razliko. Presenetilo me je koliko je sumljivih temnih moških, ki hodijo v parih ali po trije skupaj. Navadno stojijo v bližini prešerca, stari so 20 - 40 let, nekaj gledajo na telefon in boh ve kaj čakajo. Pomojem je ogromen porast ilegalnih prehodov mej, pa se o tem niti ne poroča nikjer. Vidi pa se že v praksi.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.094
3.173
113
Se je kdo kaj sprehodil po centru ljubljane zadnje tedne, predvsem ob kakšnih vikendih? Sem delal v strogem centru 10+ let in bil tam res vsak dan, tako da lahko rečem, da objektivno opazim razliko. Presenetilo me je koliko je sumljivih temnih moških, ki hodijo v parih ali po trije skupaj. Navadno stojijo v bližini prešerca, stari so 20 - 40 let, nekaj gledajo na telefon in boh ve kaj čakajo. Pomojem je ogromen porast ilegalnih prehodov mej, pa se o tem niti ne poroča nikjer. Vidi pa se že v praksi.

Zdaj se na hrvaškem vsedde na avtobus in pripelje direktno v Ljubljano, prej tega ni mogel. Če ga pa slučajno dobijo pa takoj azil, azil.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.472
5.001
113
Organizirajo pot naprej?
Avstrijci že vedo, zakaj si delajo stroške z nadzorom meje.
Sicer pa so že pred 20-imi leti skoraj vsak dan v azilni dom v Lj peljali kak avtobus ali dva migrantov z meje. Tam so uredili formalnosti, se kak dan odpočili, potem pa izginili naprej. Sicer bi bil azilni dom v tednu ali dveh poln in se zlepa ne bi spraznil. Predvidevam, da se ne dogaja nič posebno novega. Policija pač pogleda stran, da se kapacitete same po sebi praznijo.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.303
10.604
113
rabijo nemci kao 400.000 astronavtov v naslednjih letih, tak da kar na vlak pa gor v logore.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.656
9.460
113
Realno, sem vsak dan v centru, pa kake divje razlike v temnosti ne opazim, razen ene par črncev pere Go Opti avte, prej ga nisi videl, pa en je svoj čas šraufal bicikle v podhodu. Je pa razlika zadnjih 10 let, to pa, da bi bla pa prav to leto razlika, je pa ni, oziroma je ne opazim.
Je pa na glavni postaji zadnje leto nenormalno veliko belih slovenskih avtohtonih đankijev, ki so agresivnejši kot prejšnja leta in se šlepajo na dobri zgodbi "Kralji ulice".

kemb

Majstr
7. okt 2018
793
813
93

Italija ze prosi Slovenijo za pomoč. Le kaj bo golob in Fajon ustimala?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.711
6.107
113
blizu močvirne prestolnice
Realno, sem vsak dan v centru, pa kake divje razlike v temnosti ne opazim, razen ene par črncev pere Go Opti avte, prej ga nisi videl, pa en je svoj čas šraufal bicikle v podhodu. Je pa razlika zadnjih 10 let, to pa, da bi bla pa prav to leto razlika, je pa ni, oziroma je ne opazim.
Je pa na glavni postaji zadnje leto nenormalno veliko belih slovenskih avtohtonih đankijev, ki so agresivnejši kot prejšnja leta in se šlepajo na dobri zgodbi "Kralji ulice".
Lažeš in zavajaš. Si kot furmanski konj, vidiš samo naprej, oziroma vidiš tist kar tebi paše. Čestitam Ynosu, je večji Slovenec kot ti.

Morgoth

Majstr
27. sep 2018
789
884
93
Tudi jaz sem praktično vsak dan v centru in zadnje 2-3 leta je res ogromen porast čudnih tipov, ki niso iz Evrope. In to vidiš cel kup takih, ki se jim že od daleč vidi, da so lowlifi najhujše sorte. Ti si očitno slep.