Se je kdo kaj sprehodil po centru ljubljane zadnje tedne, predvsem ob kakšnih vikendih? Sem delal v strogem centru 10+ let in bil tam res vsak dan, tako da lahko rečem, da objektivno opazim razliko. Presenetilo me je koliko je sumljivih temnih moških, ki hodijo v parih ali po trije skupaj. Navadno stojijo v bližini prešerca, stari so 20 - 40 let, nekaj gledajo na telefon in boh ve kaj čakajo. Pomojem je ogromen porast ilegalnih prehodov mej, pa se o tem niti ne poroča nikjer. Vidi pa se že v praksi.
rabijo nemci kao 400.000 astronavtov v naslednjih letih, tak da kar na vlak pa gor v logore.
Realno, sem vsak dan v centru, pa kake divje razlike v temnosti ne opazim, razen ene par črncev pere Go Opti avte, prej ga nisi videl, pa en je svoj čas šraufal bicikle v podhodu. Je pa razlika zadnjih 10 let, to pa, da bi bla pa prav to leto razlika, je pa ni, oziroma je ne opazim.Se je kdo kaj sprehodil po centru ljubljane zadnje tedne, predvsem ob kakšnih vikendih? Sem delal v strogem centru 10+ let in bil tam res vsak dan, tako da lahko rečem, da objektivno opazim razliko. Presenetilo me je koliko je sumljivih temnih moških, ki hodijo v parih ali po trije skupaj. Navadno stojijo v bližini prešerca, stari so 20 - 40 let, nekaj gledajo na telefon in boh ve kaj čakajo. Pomojem je ogromen porast ilegalnih prehodov mej, pa se o tem niti ne poroča nikjer. Vidi pa se že v praksi.
Lažeš in zavajaš. Si kot furmanski konj, vidiš samo naprej, oziroma vidiš tist kar tebi paše. Čestitam Ynosu, je večji Slovenec kot ti.Realno, sem vsak dan v centru, pa kake divje razlike v temnosti ne opazim, razen ene par črncev pere Go Opti avte, prej ga nisi videl, pa en je svoj čas šraufal bicikle v podhodu. Je pa razlika zadnjih 10 let, to pa, da bi bla pa prav to leto razlika, je pa ni, oziroma je ne opazim.
Je pa na glavni postaji zadnje leto nenormalno veliko belih slovenskih avtohtonih đankijev, ki so agresivnejši kot prejšnja leta in se šlepajo na dobri zgodbi "Kralji ulice".
Tudi jaz sem praktično vsak dan v centru in zadnje 2-3 leta je res ogromen porast čudnih tipov, ki niso iz Evrope. In to vidiš cel kup takih, ki se jim že od daleč vidi, da so lowlifi najhujše sorte. Ti si očitno slep.Realno, sem vsak dan v centru, pa kake divje razlike v temnosti ne opazim, razen ene par črncev pere Go Opti avte, prej ga nisi videl, pa en je svoj čas šraufal bicikle v podhodu. Je pa razlika zadnjih 10 let, to pa, da bi bla pa prav to leto razlika, je pa ni, oziroma je ne opazim.
Je pa na glavni postaji zadnje leto nenormalno veliko belih slovenskih avtohtonih đankijev, ki so agresivnejši kot prejšnja leta in se šlepajo na dobri zgodbi "Kralji ulice".
Bil je tudi en res nadležen đanki na čipovi. Ampak ta temnih čudnih je bilo pa vsaj 10.Lažeš in zavajaš. Si kot furmanski konj, vidiš samo naprej, oziroma vidiš tist kar tebi paše. Čestitam Ynosu, je večji Slovenec kot ti.