Lepote multikulturnosti 4

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.689
3.943
113
Ljubljana
hmpg.net
1671567490447.png

2. okt 2007
3.875
2.395
113
kdo to podpira, naši levaki... če se ne morejo asimiliratm naj spi**dijo... ne more nekdo sredi Pariza tuje zastave ven vrtet in avtov zažigat, taki mora takoj solzivec dobit... ne vem, kako lahko tu eni podpirate "wilkomen" tujce, in podiranje ograje... sicer ograja res ne pomaga, samo kakšen "šus" pa se hitro razširi naokrog...

Nika, Levica, ne vem kje imajo pamet...

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.689
3.943
113
Ljubljana
hmpg.net
Zakaj pa se pravzaprav sedaj nori.

Kdo je na začetku ubil koga?

Obsojenega, zaradi napada s hladnim orožjem, rasista (8888 - vodi te!) so spustili, pa je vzel pištolo in ustreli tri migrante.

2. okt 2007
3.875
2.395
113
sredi Pariza nima kdo od ne kristjanov srat pa pika.. jaz tudi ne bom šel v Kabul se dret jezus je velik, ker me bodo kamenjali...

in ja, nekomu je prekipelo, da vidi povsod te rjuharje. Sem bil 14 dni nazaj na dunaju, pi***, na podzemni same zavite ali pa "pečeni". A to je jedrna Evropa, ki ji jo želimo. Ne, tukaj pa mi pisker dvigne, ko vidim, kam smo prišli.

Morgoth

Majstr
27. sep 2018
790
888
93
Zakaj pa se pravzaprav sedaj nori.

Kdo je na začetku ubil koga?

Obsojenega, zaradi napada s hladnim orožjem, rasista (8888 - vodi te!) so spustili, pa je vzel pištolo in ustreli tri migrante.
In seveda ferdo ne more iz svoje kože in opravičuje nasilne izgrede

Če je ta, ki je 3 ubil rasist, kaj so pa potem ti, ki požigajo, uničujejo, maltretirajo po Parizu?

A tokrat tudi ne boš odogovoril, kot zadnjič na post eno stran nazaj?

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.689
3.943
113
Ljubljana
hmpg.net
In seveda ferdo ne more iz svoje kože in opravičuje nasilne izgrede

Če je ta, ki je 3 ubil rasist, kaj so pa potem ti, ki požigajo, uničujejo, maltretirajo po Parizu?

A tokrat tudi ne boš odogovoril, kot zadnjič na post eno stran nazaj?
1. Nasilni protesti niso odgovor
2. protesti so proti politiki, ki dovoljuje, da migrante pobijajo (rasista so spustili iz zapora), njih pa zatirajo. Policija dopušča da se to dogaja. Mislim, da sem v preteklosti že povzel neke študije (belih Francozov, samo rasiti niso bili, da bi pisali tako, da bi jih ti bral), kjer je bilo lepo razloženo zakaj je v Franciji tako.

A seveda rasistek kot si, tega ne dojameš.

2. okt 2007
3.875
2.395
113
če EU prebivlci stare celine ne bomo rasisteki, nas bodo tile pregazili. Kdo pa se vpraša, zakaj je onemu dopizdilo...

če se migranti asimilirajo v kulturo, nimam ni č proti, ampak svoje zastave in neko religijo širit, "no way"... #kje je on smeško s kijem....

2. okt 2007
3.875
2.395
113
Res ne dojamem, ampak EU smo krščanske dežele in tudi imamo za državne praznike tudi lrščanske običaje. In tako naj ostane.

Ko pa bomo praznovali vnebohod Mohameda, pa se kar bojim za našo prihodnost. In če ne dojamete tega, da se ne znajo eni prilagodit, me zanima, kako bo čez 10 let, če bomo to dopustili.