Ti pomagam.Sredi Pariza nima za srat nihče. Tudi kristjani ne
Vera pri tem ni noben izgovor
Ti pomagam.Sredi Pariza nima za srat nihče. Tudi kristjani ne
Itak ti potem rečejo, da demonstracij, protestov pa vojne nimaš zavarovane.mene samo zanima kako izpolnis zavarovalniski zahtevek v tem primeru?
Uvoziš več te delovne sile, ki potem oddelajo to zate.mene samo zanima kako izpolnis zavarovalniski zahtevek v tem primeru?
1. Nasilni protesti niso odgovor
2. protesti so proti politiki, ki dovoljuje, da migrante pobijajo (rasista so spustili iz zapora), njih pa zatirajo.
Kebab, nova nemška narodna jed
Slavna svinjska klobasa na žaru, prelita s paradižnikovo mezgo in posuta s curryjem, poznana pod imenom currywurst, v Nemčiji ni več najbolj priljubljena hitra prehrana. Nedavna anketa britanskega inštituta za javnomnenjske raziskave YouGov namreč ugotavlja, da je Nemcem sedaj ljubši doner kebab.reporter.si
Terjaš od države...mene samo zanima kako izpolnis zavarovalniski zahtevek v tem primeru?
Kebab, nova nemška narodna jed
Slavna svinjska klobasa na žaru, prelita s paradižnikovo mezgo in posuta s curryjem, poznana pod imenom currywurst, v Nemčiji ni več najbolj priljubljena hitra prehrana. Nedavna anketa britanskega inštituta za javnomnenjske raziskave YouGov namreč ugotavlja, da je Nemcem sedaj ljubši doner kebab.reporter.si
......sam pod obleko so pa vsi rjavi.