Lepote multikulturnosti 4

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Kje je pa ahmed zdj med svobodnjaki ?
24e533b31564f870fc97.jpeg

• Všeč mi je
Reactions: Morgoth

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.699
3.949
113
Ljubljana
hmpg.net
Bil je tu 12 let - relativizator ali dejstvo?
Definitivno jo je napadel - nikjer tega nisem zanikal
Definitivno sta oba spadala v "poseben" segment družbe, ki ga tu ravno tako ne podpirate ravno. Ker, naj gredo delat, namesto da fehtajo.
Kolegi (obeh!) pravijo, da ga je izzivala.

In na koncu - seveda za nasilje nad ženskami so krivi migranti - ker če ne tulim z vami (rasisti) v isti rog sem ferdo Relativizator Veliki.

Mimogrede pravopis - lastna imena Veika začetnica. Morda si pa samo en mali človeček?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.174
11.080
113
kod Džej-Zija
Bil je tu 12 let - relativizator ali dejstvo?
Definitivno jo je napadel - nikjer tega nisem zanikal
Definitivno sta oba spadala v "poseben" segment družbe, ki ga tu ravno tako ne podpirate ravno. Ker, naj gredo delat, namesto da fehtajo.
Kolegi (obeh!) pravijo, da ga je izzivala.

In na koncu - seveda za nasilje nad ženskami so krivi migranti - ker če ne tulim z vami (rasisti) v isti rog sem ferdo Relativizator Veliki.

Mimogrede pravopis - lastna imena Veika začetnica. Morda si pa samo en mali človeček?
Ojej, če ga je izzivala, si je pa zaslužila, da jo zakolje in skoraj ubije. Ampak ker je migrant, to ni nič takega, a ne, ferdek, saj je vendar taka njihova “kultura”? In kot vemo, so naša kulturna obogatitev (by Tatjana Bobnar).

Relativizator zato, ker zmanjšuješ pomembnost incidenta s primerjavo z avtohtonim večinskim prebivalstvom. Naredi še primerjavo med številom kriminalnih dejanj, ki so jih storili Slovenci, s številom Slovencev. Potem pa primerjaj še število kriminalnih dejanj, ki so jih storili migranti, s številom migrantov. Pa začni z ilegalnim prehodom meje, ker nazadnje je bilo po Kazenskem zakoniku to kaznivo dejanje.

BTW, nick si si sam izbral z malo začetnico. V duhu spoštovanja do soforumaša se držim tvojega načina zapisa. Morda “Freudian slip” s tvoje strani in si se sam proglasil za malega človečka?

B81

22. jul 2007
37.852
11.082
113
Ok mimogrede, zakaj pa rabi nož?
A če se nekdo po nerodnoti zaleti v NK, ga bo kar umrl ali kaj? :valjamse: Sicer ni smešno, samo je. Naj raje pospravi, da kak prlek ali haložan ne vidi :evil:

• Všeč mi je
Reactions: 8888