Lepote multikulturnosti 4

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
images

• Všeč mi je
Reactions: Morgoth in Kamele0N

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.073
6.277
113
Koliko žensk vsako leto pretepejo, zabodejo kleni Slovenci?
Če branite ženske in bi radi preprečili nasilje nad slovenskimi ženami, potem niso migranti prava tarča.
V moji širši okolici med znanci in kao malo manj znanci, pa vseeno vem za njih, je ženska fasala okoli kepe večinoma od onih, ki se imajo za slovence, pravijo pa: "ja sam sLovenac".

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.939
2.679
113
Me res zanima, če bi ga dotični prijel v roke in tebi kazal.;)

p.s. taki nimajo smisla za osebno higieno, kaj šele, da bi poznali pojem goba!

krko

Guru
5. sep 2010
2.787
1.475
113

Eritrejec Filip Coco Faragal je pred leti že nastopal na straneh črnih kronik v vlogi obtoženca. Na zatožno klop ljubljanskega okrožnega sodišča je sedel zaradi očitka poskusa uboja, a se je med sojenjem izkazalo, da je šlo "le" za povzročitev lažje telesne poškodbe.

Faragal je kaznivo dejanje zagrešil 29. novembra 2017 v Savljah, ko je v tako imenovanem hotelu social, v katerem sobe najemajo ljudje s socialnega roba, z neznanim ostrim predmetom napadel soseda Primoža R. in ga zabodel pod levi rebrni lok, rano pa mu je povzročil tudi na trebuhu in stegnu.

A ker je bivanje ljubitelja nožev, ki prihaja iz Eritreje, urejeno na podlagi dovolitve o zadrževanju, ki jo predpisuje zakon o tujcih in ker sodi v kategorijo tujcev, ki jih ni možno odstraniti v izvorno državo, možakar ostaja v Sloveniji.

Koliko ljudi bo še zabodel v prihodnosti?

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.099
2.888
113
Tukaj pa smo po evropsko ujeti v “pravne in civilizirane norme” A ne mormo met kakšne nevladne organizacije, ki bi take primere s čolni nelegalno ponoč vozila na obalo afrike in jih tam izkrcala? Saj v obratno smer kakšnih hudih kontrol verjetno ni :fredi: