Lepote multikulturnosti 4

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.166
16.433
113
Samo v povprečju manj kot drugod. Statistika pa to.
V povprečju manj kulturnega obnašanja, ker imajo črnske družine v povprečju več težav s samo vzgojo in s tem povezanim načinom življenja nasploh. Če imaš zafuranih več generacij zapored je to (spet) vezano na vzgojo in druge dejavnike - pač v dolgoročnem smislu - ter niti približno ne na barvo kože.

Meni res ni jasno kako nekateri dejansko mislijo, da so nekateri boljši ali slabši zgolj zato, ker imajo več ali manj melanina v koži. In to leta 2022 (ne rečem 1500).

• Všeč mi je
Reactions: sad, bizi in tomi

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.166
16.433
113
Tema je lepote multikulti in tukaj se lepo pokaže kako stvar stoji.
Ta tvoj zadnji rasističen primer nima prav nobene veze z multikulturo oziroma s (so)bivanjem več različnih kultur, res pa pokaže popolno nerazumevanje problematike in rasizem nekaterih.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.166
16.433
113
  • Všeč mi je
Reactions: sad, ferdo in Ateis

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.318
827
113
Nekaj so tudi geji zagotovo, saj temperament nam je prirojen. Veliko doda slabo okolje in nadpovprecno enosarsevskih druzin, kjer ni casa za vzgojo, ampak se ta dogajs na ulici. In si v zacaranem krogu.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.163
7.859
113
3.png

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.166
16.433
113
Še eni nič krivi ker imajo mal temnejšo farbo.
Res niso nič krivi, da imajo mal temnejšo farbo, so pa krivi za svoje obnašanje za kar pa farba nima zaslug. Tvoje prikazovanje barve kože kot vzroka za določeno obnašanje je enako debilno kot, če bi rekel da so vsi krščanski duhovniki pedri in pedofili zato, ker so krščanski duhovniki.

• Všeč mi je
Reactions: sad, bizi in Pepe

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.166
16.433
113
Glede na zateg rok in nog po prejeti brci v glavo so tu zelo verjetno v igri težke poškodbe možganov. In potem izmeček nevreden porabe zrake na Zemlji potala še par brc. Jeb3mti willkommen uber alles politiko.

loads-shotgun-with-malicious-intent.png

javr

Guru
6. dec 2011
1.944
1.144
113

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.625
1
432
83
www.weekendwarrior.si
Samo da vas opomnim, ko pišete v tej temi malo razmislite o tem ali razpihujete narodnostno ali etično nestrpnost. To je kaznivo dejanje po kazenskem zakoniku.

Kdor javno spodbuja ali razpihuje sovraštvo, nasilje ali nestrpnost, ki temelji na narodnostni, rasni, verski ali etnični pripadnosti, spolu, barvi kože, poreklu, premoženjskem stanju, izobrazbi, družbenem položaju, političnem ali drugem prepričanju, invalidnosti, spolni usmerjenosti ali katerikoli drugi osebni okoliščini, in je dejanje storjeno na način, ki lahko ogrozi ali moti javni red in mir, ali z uporabo grožnje, zmerjanja ali žalitev, se kaznuje z zaporom do dveh let.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77 in ferdo

Morgoth

Majstr
27. sep 2018
790
888
93
ni toliko problem ograja kot je problem je zakonodaja; če pride kdo brez dokumentov, odvzeti prstne odtise in odtis zobovja, ampak ne - to je že kršenje človekovih pravic in od tu naprej gre še samo navzdol; na srečo je narod pred kratkim izvolil nove poslance, ki bodo za mesečnih 5.000€ v najkrajšem možnem času uredili zakonodajo in bdeli nad njenim izvrševanjem
Glavni problem je miselnost v ljudeh, tistih, ki dopuščajo, da invazivke hodijo k nam in tistih, ki sem jim zdi to vredu. Prve je samo pohlep, druge pa nevednost (niso sposobni kritičnega razmišljanja, ne pomislijo kaj se lahko zgodi, ko se invazivke preveč namnožijo).
Če prvi ne bi bili tako požrešni in bi domačega delavca dostojno plačali in mu dali vedeti, da je cenjen, ne bi tudi invazivk sem vabili v zameno, da jih izkoriščajo.
Drugi seveda ne vejo, da si s tem, ko to podpirajo pljuvajo v lastno skledo. Takoj, ko prvi začne zaposlovati invazivke za drobiž s tem avtomatsko zniža standard tudi za ostale. Ampak prvi ima pač raje jahto, kot jadrnico, drugi se pa svetu kaže kot "dober" in "sočuten" človek (angleško virtue signaling) in si tako fila ego.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.056
6.255
113
blizu močvirne prestolnice
Samo da vas opomnim, ko pišete v tej temi malo razmislite o tem ali razpihujete narodnostno ali etično nestrpnost. To je kaznivo dejanje po kazenskem zakoniku.
Če je razpihovanje sovraštva nekaj kar vidimo na tistem videu potem pa nam ni več pomoči. Ve večini primerov čez 90 odstotkov taka dejanja delajo temnopolti, ali priseljenci.
Zanimivo da ti je Ferdo lajkal, ni pa znal biti toliko človeka in obsoditi zavrženi dejanje v videu.
Tudi tist video iz Ljubljane, zopet so bili glavni priseljenci. Pa je zelo hitro utihnilo, med tem ko pa je vsaj po sliki priseljenec mal neko gospodično verbalno napadel pa smo poslušali dva tedna aja dokler niso ugotovili da ni bil Slovenec

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.129
11.216
113
no cist takole, na daleč. video je vzet iz konteksta, glede na videno, smo vsi prišli do zaključka, da je temni naključno napadel malega in ga brutalno pretepel za nič. Sledil je pogrom, da je potrebno napadalca sprve pobit, pretepst in podobno - nekako tako kot na videu on to počne... paradox. ????