Seveda imajo ampak debata je bila o Maliju in ne državah ki sem jih napisal.Aja, Francozi nimajo nič z Alžirijo, Marokom itn, kajne?
Seveda imajo ampak debata je bila o Maliju in ne državah ki sem jih napisal.Aja, Francozi nimajo nič z Alžirijo, Marokom itn, kajne?
Vidim da ne veš kaj sem napisal....Tisti, ki so bili v podsaharski afriki na killing spree niso ravno merilo za inteligenco in splosno razgledanost tako, da bi se jaz vprasal v kaksnih krogih se druzis. amerika grda, urgh, crnci zatirani urgh.. lol stupid fuckers.
Ampak a mislis, da bo kaj drugace kot z vardo? Samoiniciativno ustanavljanje milic ni po godu Z evropi.pa je.ali te radikalni levicarji. Pocas bo prislo do tega, da se bomo moral skupaj postavit proti tem neandertalcem v Evropi, ampak ti in tvoji jajoljubci boste najprej veseli, ce bodo komu od levicarjev vrat prerezali in boste ploskali, dokler ne pridejo do vas. Res ste imbecili s temi levakarji, levicarji in levim fasizmom.
pa je.ali te radikalni levicarji. Pocas bo prislo do tega, da se bomo moral skupaj postavit proti tem neandertalcem v Evropi,
Zal nekateri se zmeraj zivite v pravljici. Drzava ni storila za naso varnost od leta 91 nic. Sedaj se bo naenkrat zgodil cudez? Pa ja, kdo sploh je drzava? Mi. Zgodovina se ponavlja in ja, milice so edina forma, ki je v taksnih razmerah delovala. Z vsemi renegadesi vmes. Ker je taksna druzbena struktura. Kje je najvec odpadnikov, bad boyev, alfa male? Po zaporih. Najlepse zivi danes povprecen pozenscen soyboy. Ampak ta iluzija je zacasna, ker poznamo clovesko naravo in kako deluje evolucija. Treba se bo prilagoditi ali izumreti. Povprecen z evropejec zal tega ni sposoben zaradi zafurane feministicne vzgoje. Nekaj nas bo prisililo v spremembo.
Kaj predlagas sam? Dialog je mrtev ze dolgo. To upam, da ves. Sedaj je cas za akcijo.
Kako pa, da nisi objavil te novice najbolj resnicoljubnega časopisa? Ker se je izkazalo, da so bili ti "predatorji" ameriški marinci?Teroristični napad v Ljubljani ?
(VIDEO) Panika sredi Ljubljane! Moški razgrajal in kričal Alahu Akbar! Je policija pravočasno preprečila teroristični napad? - demokracija.si
V petek v nočnih urah se je v centru Ljubljane moški drl »Alahu Akbar«, je zapisano na profilu Generacije identitete na družbenem omrežju Twitter. Zapisali so še, da je razgrajal naokoli, a je policija hitro posredovala in razrešila situacijo. Do incidenta je prišlo, kot je razvidno iz...demokracija.si