Lepote multikulturnosti 4

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.771
113
Če ne bi bilo ilegalnih migrantov, ti ne bi mogel kupovati italijanskega in španskega paradajza in breskev po 50 centov za kilo. Tvoj prihranek v denarnici direktno omogočajo ilegalni migranti, ki jih lastniki plantaž izkoriščajo za suženjsko delo.

:valjamse:

Aja? A na tak način boste zdaj opravičevali nelegalno delo ilegalnih migrantov za katere ste ob izražanju podpore za ilegalen vstop v EU govorili, da gre za novo, svežo in izobraženo (ROFL) delovno silo, ki bo vplačevala v pokojninsko in druge državne blagajne in da brez njih praktično nimamo prihodnosti, zraven jim pa še pomagamo ker gre za dejansko za uboge begunce, ki si rešujejo golo življenje? Zanimivo, zanimivo :aplauz:

B81

22. jul 2007
36.903
10.473
113
Pa ravno po tvoje tumasti, nasilni Afričani garajo na plantažah za 30-50 centov na dan. Kar preberi kako reportažo s tistih koncev. :jok: Kako si razlagaš, da je italijanski ali španski paradajz v trgovinah po 90 centev, ko ga vozijo 1000 km daleč, Lušt, ki je za vogalom, je pa po 2,5€?
Zato ker ga lahko mi kupimo, enostavno. V cem je problem?
Ali moramo zapravljat za te od tam, da bomo na koncu res zmogli kupit samo paradajz po 50 c? Bog te je mazno.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Ti bizi si jasno napisal do pol € na dan. Torej trdiš da trdeči na Mladini lažejo ko trdijo da afričani zaslužijo nekaj € na URO ???
Nekaj € je pa lahko 3...5...7 na uro.

B81

22. jul 2007
36.903
10.473
113
Huh, težko za pogledat.

Pa kako je bilo to, belci so prišli in vzeli zemljo črncem, ki so bili naseljeni po celi državi? nekak imam občutek, da če ne bi bilo bele rase tam, bi črna še vedno živela v hišah iz blata. In zdaj bodo zgleda iztrebili kmete, ki delajo in kaj bo potem? Kdo bo prideloval hrano? Že tukaj se vidi (ne)inteligenca.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.758
6.151
113
blizu močvirne prestolnice
Ni bilo tako. Črni in Belci so skoraj da iztrebili HOTENTOTE in GRMIČARJE. Črni so dol prišli skoraj da v istem času in do 1900 je bilo 1 miljon belcev in 2 črnih. Sedaj 5 miljončkov belih in 40+črnih. Itak niso črni sposobni za nič razen za šport, pa še tist šport ne kjer je treba misliti.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.758
6.151
113
blizu močvirne prestolnice
Tole tudi sem spada sem. Ali musliji ne trobijo kako imajo njihove ženske več pravic kot na Zahodu?
1566404221954.png

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Prvo kot prvo - ne zgraža in repenči se ista oseba tako da ne, ne gre za dvojna merila.

In kot drugo - ja, zelo čudno, nepričakovano in neprimerno tole je to moje zgražanje kajne? Sploh ob dejstvu, da je prihod ilegalnih migrantov reklamiran kot delovna sila, ki bo veliko doprinesla državi sami oz. brez katere bojda sploh ni prihodnosti. Kaj so pa potem to zaene fore?

Čudni tiči ste eni, res čudni.

Doticni temnopolti dealerji niso ilegalni migranti. Obstajajo v Evropi že desetletja. Pojdi že enkrat v svet in se prepričaj.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.771
113
Sem bil že večkrat "v svetu", na mnogo lokacijah in seveda sem naletel tudi na ulične prodajalce, le kako nebi. Sploh v Parizu okoli Eiffla so bili zabavni, da ne rečem kar zateženi, po 4-5 komadov na enega turista pol ti pa tam žvončkljajo s tistimi obeski, spominki, ni da ni. V dejansko dotičnem primeru pa ti nimaš pojma kdo je dejansko legalen in kdo ilegalen in pišeš na pamet in se lahko samo predvideva, pri predvidevanju pa lahko glede na situacijo z ilegalnimi migracijami v zadnjih letih brez problema računamo, da je med njimi kup ilegalcev.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Sem bil že večkrat "v svetu", na mnogo lokacijah in seveda sem naletel tudi na ulične prodajalce, le kako nebi. Sploh v Parizu okoli Eiffla so bili zabavni, da ne rečem kar zateženi, po 4-5 komadov na enega turista pol ti pa tam žvončkljajo s tistimi obeski, spominki, ni da ni. V dejansko dotičnem primeru pa ti nimaš pojma kdo je dejansko legalen in kdo ilegalen in pišeš na pamet in se lahko samo predvideva, pri predvidevanju pa lahko glede na situacijo z ilegalnimi migracijami v zadnjih letih brez problema računamo, da je med njimi kup ilegalcev.
Tudi ti pišeš na pamet in nekaj predvidevaš brez vsakih dokazov. :evil: Pa tudi, če bi bili ilegalni, je vseeno bolje, da poskusijo nekaj pošteno zaslužiti, kot da čakajo na državno miloščino.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.099
3.158
113

Isti k....je v Rimu prodajajo ti vse mogoče sa,o preden kupiš moraš pogledat okrog da ni kakšnega financ staržnika ker če te dobi da si kupil ponaredek potem ga res zelo drago preplačaš.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113

Ljudje ki se s svojo ilegalno prodajo zvenketavckov in fake torbic dnevno skrivajo pred organi reda imajo urejene papirje za bivanje. Saj so prevečkrat izpostavljeni policiji in bi kot ilegalici reskirali deportacije. Tako da se kdaj na izlet v Pariz.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.771
113
Seveda, seveda, urejene imajo papirje od prvega do zadnjega vsi brez izjeme, sploh pa tile iz juga Italije. In ko pride policija lepo vsi čakajo na morebiten pregled kajne? Po možnosti se še v vrsto postavijo ja.
Aja pa v slo zdravstvu je po tvoje tudi povsem OK in eni samo malo pretiravamo ko opisujemo alarmantno stanje kot si me prepričeval pred časom a ne? :aplauz:
Izvoli bluzit komu drugemu, morda ti bo kdo še celo verjel, jaz ti pač ne.

Nazadnje urejeno:

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Seveda, seveda, urejene imajo papirje od prvega do zadnjega vsi brez izjeme, sploh pa tile iz juga Italije. In ko pride policija lepo vsi čakajo na morebiten pregled kajne? Po možnosti se še v vrsto postavijo ja.
Aja pa v slo zdravstvu je po tvoje tudi povsem OK in eni samo malo pretiravamo ko opisujemo alarmantno stanje kot si me prepričeval pred časom a ne? :aplauz:
Izvoli bluzit komu drugemu, morda ti bo kdo še celo verjel.
Izjeme potrjujejo pravilo. Sam si izvrsten primer. In to za cel forum.

• Všeč mi je
Reactions: bizi