Lepote multikulturnosti 4

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.771
113
LoL.

Se povsem zavedam dejstva, da se povsod že po defaultu najde cel kup državljanov, ki dejansko niso kej dost pridni ter v blagajno prispevajoči in pa ravno zaradi tega, ker je takšnega folka že v osnovi dovolj če ne kar preveč niti približno ne potrebujemo še dodatnih ilegalnih nebodijihtreba s še manj kulture in več neprilagojenosti vsemu.
Predpostavko, da drugi državljani (oz. lahko rečeva zgolj državljani saj tega naziva z ilegalno dejavnostjo ukvarjajoči ilegalni migranti pač nimajo) res pridno prispevajo v blagajno pa kar komu drugemu podtikaj, meni je ne boš.

B81

22. jul 2007
36.903
10.476
113
Lej ga no lej. Malo višje zgražanje, ker kao pofarbani ne prispevajo državi, tukaj pa repenčenje, ker se ne podpira dela na črno.
Čudni tiči ste eni, res čudni.

P.S. Pa če smo že pri tem, računa nisem še od nobenega zahteval. Sem pa kakšnega že vprašal, če ga nič ne stiska prpa, ko prodaja neznancem brez računa
Ok ti ze matey povedal, mene to nic ne moti, ce migrant dela in nekaj prodaja, dokler ni ukradeno in dokler mi da mir, ko recem "ne hvala". Za drugic, ko se rece pa PKK PTM sn reko ne... pa nisem sam kriv :evil:
Sicer pa sam ne bi zahteval racuna ne od janeza in ne od shakeja, ce bi kaj kupil...

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
LoL.

Se povsem zavedam dejstva, da se povsod že po defaultu najde cel kup državljanov, ki dejansko niso kej dost pridni ter v blagajno prispevajoči in pa ravno zaradi tega, ker je takšnega folka že v osnovi dovolj če ne kar preveč niti približno ne potrebujemo še dodatnih ilegalnih nebodijihtreba s še manj kulture in več neprilagojenosti vsemu.
Predpostavko, da drugi državljani (oz. lahko rečeva zgolj državljani saj tega naziva z ilegalno dejavnostjo ukvarjajoči ilegalni migranti pač nimajo) res pridno prispevajo v blagajno pa kar komu drugemu podtikaj, meni je ne boš.
Če ne bi bilo ilegalnih migrantov, ti ne bi mogel kupovati italijanskega in španskega paradajza in breskev po 50 centov za kilo. Tvoj prihranek v denarnici direktno omogočajo ilegalni migranti, ki jih lastniki plantaž izkoriščajo za suženjsko delo.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ja seveda, prismojen sem. Če pa ti tega ne vidiš pri svojem sosedu, potem tega ni, a ne? Poglej malo čez planke, da boš videl, kako se svet vrti. :jok:

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
In migrantoljupci ste penasto ogorčeni ker je Italijan zaprl meje ilegalcem iz afrike.
Če ne bi bilo ilegalnih migrantov, ti ne bi mogel kupovati italijanskega in španskega paradajza in breskev po 50 centov za kilo. Tvoj prihranek v denarnici direktno omogočajo ilegalni migranti, ki jih lastniki plantaž izkoriščajo za suženjsko delo.

B81

22. jul 2007
36.903
10.476
113
Ja seveda, prismojen sem. Če pa ti tega ne vidiš pri svojem sosedu, potem tega ni, a ne? Poglej malo čez planke, da boš videl, kako se svet vrti. :jok:
Pa dobro, I'll play.
Zakaj mesas tumaste nasilne africane s kalabrijci, siptarji in ostalimi migranti, ki ti dejansko nekaj dajo za tvoj dnar?
Prvi omenjeni ti nic ne dajo, ampak poberejo tvoj dnar. Ja, EU placa zanje, zato pa je taka idila v Sloveniji, da se med in mleko cedita...to, kar si tam zgor napisal, bi od izija procakoval, od tebe ne...sem sklepal, da taki sdjovec ze ne mors bit.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Pa dobro, I'll play.
Zakaj mesas tumaste nasilne africane s kalabrijci, siptarji in ostalimi migranti, ki ti dejansko nekaj dajo za tvoj dnar?
Prvi omenjeni ti nic ne dajo, ampak poberejo tvoj dnar. Ja, EU placa zanje, zato pa je taka idila v Sloveniji, da se med in mleko cedita...to, kar si tam zgor napisal, bi od izija procakoval, od tebe ne...sem sklepal, da taki sdjovec ze ne mors bit.
Pa ravno po tvoje tumasti, nasilni Afričani garajo na plantažah za 30-50 centov na dan. Kar preberi kako reportažo s tistih koncev. :jok: Kako si razlagaš, da je italijanski ali španski paradajz v trgovinah po 90 centev, ko ga vozijo 1000 km daleč, Lušt, ki je za vogalom, je pa po 2,5€?

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.004
3.700
113
Pa ravno po tvoje tumasti, nasilni Afričani garajo na plantažah za 30-50 centov na dan. Kar preberi kako reportažo s tistih koncev. :jok: Kako si razlagaš, da je italijanski ali španski paradajz v trgovinah po 90 centev, ko ga vozijo 1000 km daleč, Lušt, ki je za vogalom, je pa po 2,5€?
Ker v Luštu delajo požrtni Prekmurci?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.463
10.697
113
ne, ampak nekak mora na hitro kredite pokrit, pa še kakšnega ferzota sfinancirat vmes.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.463
10.697
113

poglejte drugo sliko... Same ženske in otroci...ups...mlade prostovoljke. nova varianta sex turizma za mladino?

Floki

Guru
6. sep 2007
10.099
3.158
113

No ja edini delavci ki vsaj statistično nekaj predstavljajo med italjanskimi pobiralci sadja in zelenjave so Tunizijci in Maročani. Drugače pa veliko večino predstavljajo Romuni, Bolgari, albanci in še nekateri vzhodno EU narodi.

Pakistance in tele iz bližnjega vzhoda lahko v procentih na prte ene roke prešteješ.

Edit:

Evo še statistiko, pokaži kje so Iračani, Sirijci;pakistanci, Bangladeš in podsaharska afrika??
foto3.jpeg

jest5

Guru
18. avg 2007
25.929
-8.633
113
Vidiš, tudi to je rešitev.
Saj drugje po državi se itak pospešeno zamenjuje delavce z južnimi, so cenejši. Bi lahko drugo leto kar direkt preskočili na migrante :evil: