Ocitno nisi tako srecen kot pravis. Tam bi lahko 24 ur na dan orgazmiral.zakaj bi ga? sem srecen kjer pac sem.
zdej bi mogl kleni slovenci nabavit tam flat, da se bojo dzihatisti tam naselil...
kje ste patrioti??
kako bi pa g. Joze odreagiral? sami Ramboti...
sicer sploh ne vem kdo je ta Fajonka, ampak se bere, kot da je ona kriva za ta napad...
Lahko daš kakšen primer iz slovenskih sodišč za tvoje trditve?
Ta stanovanja bodo prodajali muslimanom z 90% popustom.
res dobra taktika. Narediš kulturni center, zraven pokneš še džamijo, potem klepaš okoli stanovanja, v katerem kot je razvidno bodo živeli samo tisti ki so na TI z dzamijo in kulturnim centorm, potem se ta radij širi,raja staroselcev počas pomre ali pa se odselijo in imaš čez noč avtonomno pokrajino.
optiplex
O primeru ubitega policista sem še jaz linkala sem poročila in prispevke iz medijev.
Tega z novim letom pa ne razumem, prav tako kot ne razumem polovice tvojega pisanja.
1. Slovenci uporabljamo izraz kristjani in ne krščani.Verjamem, da ne razumeš kaj novo leto je kater praznik.
Drugo pokaži sodbo v primeru ubitega policista in sankcijo?
Šlo je za zažganca z nemškim potnim listom.
Naveed Jamal Sajjadi
Čisti Nemec.
1. Slovenci uporabljamo izraz kristjani in ne krščani.
Izraz je pogovorni in meni zveni srbsko (pa ne da bi imela kaj proti Srbom, da me ne bo kdo narobe razumel)krščàn -ána in krščán -a m, člov. (ȁ á; ȃ) pog.
pripadnik krščanske vere; kristjanSSKJ: Kot sila zavedna krščana sta pogosto iskala podporo v dolgih pogovorih o veri in smislu življenja E retrogradno iz (↑)krščánski
Slovar novejšega besedja slovenskega jezika, www.fran.si, dostop 13. 12. 2018.
Izraz je pogovorni in meni zveni srbsko (pa ne da bi imela kaj proti Srbom, da me ne bo kdo narobe razumel)
Glede česa nimam prav?A si kakšna avtoriteta glede slovenskega jezika, da boš rekla:
"Slovenci uporabljamo izraz kristjani in ne krščani."
in
"Izraz je pogovorni in meni zveni srbsko"