Glede česa nimam prav?
Slovenci uporabljamo izraz krščani.
Ti pa praviš da ne.
Za dokaz glej zgoraj.
Zato pa vprašam, če si kakšna avtoriteta za slovenski jezik?
A misliš, da nisem najprej malo pogooglal?
Glede česa nimam prav?
Sem kristjanka in v mojem okolju in nasploh v slovenski katoliški cerkvi se uporablja beseda kristjani. Pravzaprav osebno ne poznam v živo nikogar, ki bi zase rekel, da je krščan.Slovenci uporabljamo izraz krščani.
Ti pa praviš da ne.
Za dokaz glej zgoraj.
Zato pa vprašam, če si kakšna avtoriteta za slovenski jezik?
A misliš, da nisem najprej malo pogooglal?
Ker mi pač mora kontrirati, četudi zaradi tega nima pravČe si googlal, si izvedel, da se ta beseda pač ne uporablja (več, pogosto ipd)..kaj se zapenjaš?
emmm. je to mogoče namenjeno meni?Pa - prijateljski nasvet, omisli si malce lepše ime. Ti v tem primeru ne bo nihče zameril. Bomo Kameleona poprosili za čim bolj neboleč prehod.
Haha, prekrstit te hočejo, takorekoč spreobrnitemmm. je to mogoče namenjeno meni?
Jp. Razmišljam da bi se prekrstila v lintvernHaha, prekrstit te hočejo, takorekoč spreobrnit
Saj nisi Žirovka? tam tako pravijo svojim (žleht ) babam..Jp. Razmišljam da bi se prekrstila v lintvern
Saj nisi Žirovka? tam tako pravijo svojim (žleht ) babam..
1. Slovenci uporabljamo izraz kristjani in ne krščani.
2. Novo leto je katoliški praznik Marije, svete Božje Matere
3. Od kdaj se sodi mrtvemu človeku?
4. Policista Damirja Golobiča ni ubil Naveed Jamal Sajjadi.
5. Beri kdo ga je ubil
Koledarje in vere poznam, hvala. Pravzaprav novega leta ne praznujejo vsi, praznujejo ga pa tudi ob različnih dnevih glede na naš koledar, odvisno od lokalnega štetja in koledarja. Tudi to, v katerem letu smo, se razlikuje po svetu.https://sl.wikipedia.org/wiki/Novo_leto
Da bo kura vedla kaj kokodaka. Čudno da ga praznujejo po vsem svetu. Torej ni samo krščanski praznik, kot tebi pač sede.
Še enkrat ime in priimek kdo ga je ubil?
bo zdaj šlo?
Jaz ga ne bi niti zraven cerkve.Ker normalen človek bo ob minoretu kupil stanovanje??