Ker ne vem, zakaj bi naj koga motil takšen tečaj.Očitno nisi mela nič pametnejšega za povedat...
Si ti funkcionalno nepismen? V tvojem linku je govora o spolnih napadih.Torej bilo je tisoč napadov.
Kdo razen tebe to trdi?Za vas radikalce je jih je malo manj kot 500 res nepomembno.
aja, popestritev foruma in toKaj se sploh ukvarjaš s tem prdcem? vidiš, da kar malo sanja- prej o volitvah, zdaj, ko je JJ passe, pa o migrantih..
Res? Imaš podatke o številu Albancev, ki so dobili državljanstvo v zadnjih letih?Počasi se bodo morali začeti tudi politiki začeti učiti šiptarsko - volivna baza se namreč nenormalno povečuje.
Ja bravo no. 10 policajev na par sto migrantov, ki ce hitro pogledas, zgleda ko da opice skacejo mimo.Prihajajo v Slovenijo po azil in vse ugodnosti.
Kam si pa ti hodil v osnovno šolo? Slovenski se piše z malo začetnico
Gre za pravkar priseljene otroke, ki se takoj vključijo v izobraževanje, bučman.V slovenskem. Imajo vso možnost, da se sami naučijo kolikor toliko, da se ne izgubijo. Kdo je tukaj doma, mi ali oni? Sicer pa je to totalna potuha, šiptar se bo prej naučil slovensko, če mu daš možnost, kot pa srb.
Nimamo vsi vklopljenih obvestil.Ne rabis ti mene slovenscine ucit, zenska zagrenjena. Mene bos tuki popravljala, ko pisem na telefonu, a hkrati zagovarjas nekoga, ki se je priselil v naso drzavo in nima ne volje in ne pojma o slovenscini in bi naj zaradi teh ucitelji hodili na izobrazevanja ALBANSKEGA jezika. Fak no.
Pa v neki drugi temi sem te citiral, ergo si dobila obvestilo o tem.. odgovora pa nisi dala, enostavno ignorirala. Pa te bom vprasal se tukaj. Toliko napora in kreganja ter debat o migrantih/beguncih whatever premores. Koliko pa je socutja, dobrih del, kreganja v KORIST SLOVENSKEGA REVEZA? Ali so tujci bolj pomembni al kako?