Lepote multikulturnosti 2

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.516
3.897
113
Ljubljana
hmpg.net

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Kaj se sploh ukvarjaš s tem prdcem? vidiš, da kar malo sanja- prej o volitvah, zdaj, ko je JJ passe, pa o migrantih..;)

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.221
1.365
113
Kam si pa ti hodil v osnovno šolo? Slovenski se piše z malo začetnico :gorjaca:

Ne rabis ti mene slovenscine ucit, zenska zagrenjena. Mene bos tuki popravljala, ko pisem na telefonu, a hkrati zagovarjas nekoga, ki se je priselil v naso drzavo in nima ne volje in ne pojma o slovenscini in bi naj zaradi teh ucitelji hodili na izobrazevanja ALBANSKEGA jezika. Fak no.

Pa v neki drugi temi sem te citiral, ergo si dobila obvestilo o tem.. odgovora pa nisi dala, enostavno ignorirala. Pa te bom vprasal se tukaj. Toliko napora in kreganja ter debat o migrantih/beguncih whatever premores. Koliko pa je socutja, dobrih del, kreganja v KORIST SLOVENSKEGA REVEZA? Ali so tujci bolj pomembni al kako?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
V slovenskem. Imajo vso možnost, da se sami naučijo kolikor toliko, da se ne izgubijo. Kdo je tukaj doma, mi ali oni? Sicer pa je to totalna potuha, šiptar se bo prej naučil slovensko, če mu daš možnost, kot pa srb.
Gre za pravkar priseljene otroke, ki se takoj vključijo v izobraževanje, bučman. :evil:

I

Izbrisan uporabnik #15304

Ne rabis ti mene slovenscine ucit, zenska zagrenjena. Mene bos tuki popravljala, ko pisem na telefonu, a hkrati zagovarjas nekoga, ki se je priselil v naso drzavo in nima ne volje in ne pojma o slovenscini in bi naj zaradi teh ucitelji hodili na izobrazevanja ALBANSKEGA jezika. Fak no.

Pa v neki drugi temi sem te citiral, ergo si dobila obvestilo o tem.. odgovora pa nisi dala, enostavno ignorirala. Pa te bom vprasal se tukaj. Toliko napora in kreganja ter debat o migrantih/beguncih whatever premores. Koliko pa je socutja, dobrih del, kreganja v KORIST SLOVENSKEGA REVEZA? Ali so tujci bolj pomembni al kako?
Nimamo vsi vklopljenih obvestil.
Moje pisanje recimo o neplačanih prispevkih je o kom? Pa o za delavca ponižujočem nesorazmerju med socialno pomočjo in minimalcem?
In ne gre za poučevanje v tujem jeziku, ampak za prostovoljno učenje osnov sporazumevanja, da se bodo otroci lažje integrirali. Še vedno bodo hodili v slovensko šolo in njihovi starši bodo plačevali davke Sloveniji.
Komu pomagam je pa moja osebna stvar in nikomur nisem dolžna polagati računov. Verjemi mi pa, da ne ločujem med vašimi in našimi, ampak pomagam pomoči potrebnim.
Si zadovoljen z odgovorom?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
[QUOTE="Miikech, post: 2732931, member: 16023" Koliko pa je socutja, dobrih del, kreganja v KORIST SLOVENSKEGA REVEZA? Ali so tujci bolj pomembni al kako?[/QUOTE]
Vedno več. Zadnja je veriga dobrih ljudi. Lahko nakažeš z SMS na VERIGA 1919 ali VERIGA5 na 1919. Poleg Botrstva seveda. Ker te je pa samo gobec, tega seveda ne poznaš.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.