Prekopalnik

Dawid88

Pripravnik
3. jul 2015
91
19
8
www.spoliraj.me
Pa da osvežimo tole temo. ;)
Ima kdo izkušnje z Honda prekopalniki?
konkretno me zanima tale:

Imamo podobnega (Iskra če se ne motim, lahko preverim model - občutno cenejši) in služi namenu.

Tudi če je podlaga suha in zbita, ponoviš nekaj krat in je to to, na roke bi vrjetno popi*dil zraven...

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.666
10.061
113
EU
Morate paziti na širino nožev prekopalnika. Če je "široka" verzija, je zadevo težje obvladljiva med delom.
Posebej med obračanjem.

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.415
263
83
Rabim nekaj močnega in da lahko zožam nože na 60 cm. Sedaj imam neko italijansko stvar, ki ni ne močna ne zanesljiva.
Ve kdo ali se da dobit tudi kaj močnejšega od 5 HP?

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.415
263
83

ojanez

Fizikalc
2. sep 2007
277
34
28
Našel firmo Oleo Mac, pozna kdo?
Oleo-mac je v osnovi italijansko podjetje, ki sedaj spada v grupacijo Emak.
Na primorskem so precej poznani in razširjeni, v preostalih delih slovenije se počasi prebijajo. Ti stroji so super kombinacija cene in zmogljivosti. Pri nas jih nekaj prodamo (kose, motorne žage, prekopalniki) in kupci so zadovoljni, vračil na servis skorajda ni.

Pošlji mi zs, lahko narediva forumsko ceno.

SHTF

Fizikalc
6. jan 2017
384
55
28
Za devetimi gorami
www.binance.com
tale oleo mac je ista kitajska zadeva pod različnimi znamkami... pri nas jih najdeš pod Villager. Imam model 843, v redu za prekopat, za vse ostalo pa slabo brez dodelav in predelav... za orat ni, ker so železna kolesa prelahka, plug je iz slabe mehke kovine in se zvija, ni narejeno za uravnavat nagib pluga... dal sem 700 € lansko leto za novega s komplet vsemi priključki, razen prikolice in prezračevalnika trave.

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.415
263
83
Si bom ga ogledal še v trgovini pri Antlerju, ko bom končal job.
Me res zanima tole s kolesi in plugom.
Če ne bom pa ubodel Hondo oz. kaj menite o Loncin LC 850, ki je tudi pri Antlerju: