Lepote multikulturnosti 2

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
I

Izbrisan uporabnik #9334

Demz
Si ti tisti, ki sem te spraševala zadnjič če si imel Heimatbund v mislih? Sem imela prav?

Jaz ne vem, kaj je to "Heimatbund ". Če si spraševala zaradi nemcev in njihovega terorja pri nas med drugo svetovno, ti ne bo težko, razgledani kot si, pogledati v zgodovino, kako so se zadeve izvajale.
V glavnem, če si bil z družino določen za izselitev, si imel šanso dokazati za 5 kolenov nazaj, da nisi židovske ali ciganske krvi.

In če bi vsaj malce prisluhnila staršem in ostalim ki so doživljali in preživeli tiste čase, bi prekleto razmislila preden bi šla zagovarjat lažne begunce. :rolleyes:
Niso vsi tako žalostni kot jih ti vidiš.

• Všeč mi je
Reactions: miflo
I

Izbrisan uporabnik #15304

Jaz ne vem, kaj je to "Heimatbund ". Če si spraševala zaradi nemcev in njihovega terorja pri nas med drugo svetovno, ti ne bo težko, razgledani kot si, pogledati v zgodovino, kako so se zadeve izvajale.
V glavnem, če si bil z družino določen za izselitev, si imel šanso dokazati za 5 kolenov nazaj, da nisi židovske ali ciganske krvi.

In če bi vsaj malce prisluhnila staršem in ostalim ki so doživljali in preživeli tiste čase, bi prekleto razmislila preden bi šla zagovarjat lažne begunce. :rolleyes:
Niso vsi tako žalostni kot jih ti vidiš.
Ti bom še enkrat linkala. Je to to, o čemer govoriš?

https://sl.wikipedia.org/wiki/Štajerska_domovinska_zveza

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ne, mislim da ne. Že zato ker moji predniki niso živeli na štajerskem, pa tudi nemških koreninic nimajo.

Sicer pa - zakaj ti sploh moram to odgovarjati? Zgoraj sem ti navedel, da imam (mimogrede) pospravljen rodovnik za 7 kolen nazaj, kar si nekako podsmodila pod nos nekemu uporabniku.

Ti, mudel, ti imaš papirje da si rasni (vstavi po izbiri) in za koliko rodov nazaj?
Pa za poštarje tudi?

I

Ne, mislim da ne. Že zato ker moji predniki niso živeli na štajerskem, pa tudi nemških koreninic nimajo.

Sicer pa - zakaj ti sploh moram to odgovarjati? Zgoraj sem ti navedel, da imam (mimogrede) pospravljen rodovnik za 7 kolen nazaj, kar si nekako podsmodila pod nos nekemu uporabniku.
Zakaj sprašujem? Ker me zanima. Nič osebnega, ampak na splošno.

I

Izbrisan uporabnik #9334

In zakaj te zanima? Kaj boš s to informacijo?
Tako zelo te zanima, da si po enem tednu morala ponoviti vprašanje? Pa že prvič nisi dojela, zakaj sem tisto serviral?

Kakšna ženska sploh si? Vtakneš svoj kljukasti nos čisto vsepovsod, še v sralno luknjo?

Telica!

• Všeč mi je
Reactions: PHOBiA in miflo
I

Tako zelo te zanima, da si po enem tednu morala ponoviti vprašanje? Pa že prvič nisi dojela, zakaj sem tisto serviral?

Kakšna ženska sploh si? Vtakneš svoj kljukasti nos čisto vsepovsod, še v sralno luknjo?

Telica!
Takšno izrazoslovje prihrani za svojo družbo, jaz hvala bogu ne spadam vanjo. In nisem jaz kriva da pišeš o nečem, česar ne znaš pojasniti.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Jaz ti direktno povem, v obraz, da si zaslužiš konkretno palico preko riti vsaj 5x na dan, ker ti že starši niso vbili dostojnosti v njo. Obnašaš se kot razpuščena baba v razpuščenem babjem kolektivu!

Poznam jaz te babje finte, imam 10 let kilometrine v takem peklu. Ko jo pa stisneš v kot, pa z očmi zavije v nebo in ti servira nedolžno vprašanjce izza 14 dni nazaj ...

Direktno med roge :gorjaca:, potem pa še enkrat po istem mestu! :gorjaca:

• Všeč mi je
I

Telica!

Torej boš našla tudi tisto, ko si jim moral dokazati za vsaj 5 kolenov nazaj, da nisi ... (moram napisat?)

miflo

Fizikalc
17. jun 2018
372
115
43
Mica, ni treba citirat, Demz ni presrana, po vetru se obračajoča brezhrbtenična pisda ki briše za sabo.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.756
6.137
113
blizu močvirne prestolnice
1540588175939.png

• Všeč mi je