ne berem te greznice ampak mislim da spada sem.
Orbanova hčerka umazane plenice odvrgla kar v naravo
IMF: Spain Needs Five Million Migrants to ‘Pay Pensions’ Despite 34% Youth Unemployment
Mi lahko eden razloži kako bi 5 MIO socialnih pomoči pomagalo do penzij?
Kakšna karma? Imela sta pač veliko smolo.Tadjikistan ni ravno ISIS teritorij so imeli pa precej nesreče. No onadva sploh....karma pa te fore...
Stari, to se nas kar nekaj ljudi sprašuje že od začetka "begunske" krize tam 2015.IMF: Spain Needs Five Million Migrants to ‘Pay Pensions’ Despite 34% Youth Unemployment
Mi lahko eden razloži kako bi 5 MIO socialnih pomoči pomagalo do penzij?
V Parizu musliči spet halal koljejo ljudi.
Se bo treba navadit pravijo levaki.
https://www.24ur.com/novice/svet/v-parizu-moski-z-nozem-napadel-tri-ljudi.html
V Parizu musliči spet halal koljejo ljudi.
Se bo treba navadit pravijo levaki.
https://www.24ur.com/novice/svet/v-parizu-moski-z-nozem-napadel-tri-ljudi.html
Lokalni mediji poročajo, da je moški imed napadom v arabščini vzklikal "Allahu Akbar" (Bog je velik) in policistom grozil, da jih bo ubil. Po napadu se je zatekel v neko stavbo, kjer so ga policisti izsledili in s streli ubili.
Motiv za njegovo dejanje še ni znan. Policija je sporočila, da sta bila oba ubita člana napadalčeve družine. Televizija BFMTV je poročala, da gre za mater in sestro napadalca. Tretja žrtev, ki je bila v napadu ranjena, naj ne bi bila v sorodu z napadalcem.
Preiskovalci zato domnevajo, da je šlo za družinski spor in ne terorizem.
Odgovornost za napad prevzeli skrajneži
Medtem pa je skrajna sunitska skupina Islamska država prevzela odgovornost za napad. "Storilec napada v mestu Trappes je eden borcev IS in je napad izvedel na poziv k napadom na prebivalce držav mednarodne koalicije, ki se bori proti IS," so džihadisti sporočili prek svoje tiskovne agencije Amak. Verodostojnosti sporočila za zdaj ni mogoče potrditi.
Res žalostno da " visoka družba " dela to kar dela. Ampak to je splošno znano, da so "babe" bolj fine večje pras.ce. Je pa res, da ljubitelji multi kulti, iščete banalne napake, pri takih stvareh katere so res hude, pa se ne oglašate.ne berem te greznice ampak mislim da spada sem.