Projekt Velike Britanije Tell MAMA, ki beleži število islamofobnih napadov, je medtem opozorila na povečano število nasilnih dejanj uperjenih proti muslimanom.
Če slučajno ni bilo to delo mujo proti mujoti bi rekel samo, da bo tega vse skozi več. Zakaj? Zato ker mujoti posiljujejo Evropejke, so glavni pri mafijskih poslih v glavnem tolpe. Ker država nič ne naredi, ljudje vzamejo pravico v svoje roke.
Krasno. Po celem svetu levičarja razlagala da musliči niso zlobni. In obležala zaklana od le teh.Millennial Couple Bikes Through ISIS Territory to Prove ‘Humans Are Kind’ and Gets Killed
"Evil is a make-believe concept we've invented to deal with the complexities of fellow humans."
However, Austin and Geoghegan's dream trip came to a tragic and gruesome end when they got to Tajikistan, a country with a known terrorist presence. They were riding their bikes through the country on July 29 when a car rammed them, according to CBS News. Five men got out of the car and stabbed the couple to death along with two other cyclists, one from Switzerland and the other from the Netherlands.
Two days later, ISIS released a video showing the same men sitting in front of the black ISIS flag. They looked at the camera and vowed to kill "disbelievers," according to The New York Times.
Tudi v tem članku gre samo za neka ugibanja
Tudi v tem članku gre samo za neka ugibanja
Skeptiki do multikulti govorimo tudi o drugi in tretji generaciji potomcev imigrantov kot o migrantih, zato DA!In to že pomeni, da so migranti kurili avtomobile.
Moj oreh mi pravi, da me hočeš napeljati, da napišem malo drugače in dobi moja izjava vse značilnosti sovražnega govora težkega nekaj tisočakov kazni.Daj malo vklopi tisti oreh, imenovan možgani ki ga imaš v glavi. Ravnokar si poetikiral tudi 3jo generacijo (i)migrantov v Argentini, Avstraliji, ZDA. Hočeš reči da so (ste) potomčki pobeglih kvizlingov enak ološ?
Sanje so vaša pravica, reala pa, da molčali ne bomo, sploh pa ne po ukazu ljudi, ki slepo sledijo pastirjem človeštva v klavnico.miflo Ne sodi, da ne boš sojen... menda ti je to poznano... Če nimaš kaj pametnega povedati, molči.