Lepote multikulturnosti 2

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Sanje so vaša pravica, reala pa, da molčali ne bomo, sploh pa ne po ukazu ljudi, ki slepo sledijo pastirjem človeštva v klavnico.
Res je, krivci za nastalo situacijo so USA, GB in druge imperialistične države, pri nas imamo pa kimavce, ki izpolnjujejo, kar rečejo lokalni pastirji, torej Merklova, pa še kdo..

• Všeč mi je
Reactions: miflo

miflo

Fizikalc
17. jun 2018
372
115
43
Saj pride Micka nazaj, je bolj na tvojem nivoju :evil:in bosta lahko kakšno pametno rekla. Verjetno pa danes nima časa, ker se druži s pisatelji in glasbeniki, ki jih ogromno osebno pozna:bonk::valjamse:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39

Moški so mi rekli, da se mora ženska pokrivati zaradi varnosti. Ah, pa kakšne varnosti nekaj! V smislu nevarnosti, ki so, seveda, drugi moški.

To že dolgo trdim. Nesamozavest serijsko. Zato jih pa ponekje tudi obrezujejo, ker jih niso sposobni zadovoljit.

Skrb vzbujajoče je, ker puncam moški marsikaj obljubljajo, tako hitro pride tudi do spolnosti, potem pa sledi stavek: ''Pa saj se midva sploh nikoli nisva srečala,'' dekle pa je lahko celo noseča.

In potem se čudijo, če je narod proti nošenju plaht čez glavo. Normalno da je potem ne moreš prepoznat.

Najbolj neverjetna izkušnja mi je bila obisk kopališča. Res nisem vedela, kaj naj pričakujem. Ko sem prišla notri, sem videla, da so vse ženske gole in zgoraj brez.

Res neverjetno. Pri nas se pa kopajo oblečene.

Tudi avtomobili se ne vozijo po pasovih, temveč kar sredi črte. Ne vem, zakaj. Tako se vozijo tudi, če je gneča. Takrat se pač spravijo kar trije avti na dva pasova vodoravno.

Tegale pa ne razumem najbolj. Kaj je hotela povedat? Saj Maroko ni tako hribovita dežela, da bi bila vožnja v vodoravnem položaju nekaj nenavadnega ...

Floki

Guru
6. sep 2007
10.099
3.158
113
Tegale pa ne razumem najbolj. Kaj je hotela povedat? Saj Maroko ni tako hribovita dežela, da bi bila vožnja v vodoravnem položaju nekaj nenavadnega ...

Ti jaz povem kaj misli, nekaj časa vozita dva vzporedno po dveh pasovih, potem se vrine še tretji pa se peljejo tri kolone po dveh pasovih, tega se hitro navadiš. Še v Palermu sem doživel da so stale tri kolone na dveh pasovih pa še motoristi so po desni prehitevali.

miflo

Fizikalc
17. jun 2018
372
115
43
O Maroku bi nam pa lahko Micka kaj več povedala s prve roke, ker ona je svetovna popotnica po muslimanskih deželah, anede Mic ;)

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Meni je jasno, da se vozijo vzporedno, ampak ni mi jasno, zakaj je njej nenavadno, da se avtomobili vozijo vodoravno.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.770
113
Kritično je tole, prav zares. Takšne ideje in vodila nebi smele obstajati v glavah ljudi leta 2018.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
.

Priponke

• Screenshot_20180821-201350_Facebook.jpg
    Screenshot_20180821-201350_Facebook.jpg
    527,8 KB · Ogledi: 206