Na RTV SLO so vas označili za zvezo norcev tako da se ne trudi dokazovatiKo ti dokazani ponarejevalec, prevarant in lažnjivec reče da lažeš
Aha. ok. Ne vem, ker ne hodim v toplice.Slikan je le delcek bazena. Ko gre na koncu stran, je vidna zenska v tistem bazenu v normalnih kopalkah.
Danes burkiniji, jutri kamenjanje, pojutrišnjem jih dajmo preganjat in pobit..tako nekak to gre v norih glavah pripadnikov puščavskega pedofilskega kulta smrti.
Aha. ok. Ne vem, ker ne hodim v toplice.
V čem je pa sploh problem če so ženske v burkinijih v vodi skupaj z vami?
Na katerem nivoju ste tukaj? Tri ali petletnika?Fixed!
Me veseli če te res ne.Jaz nisem nikjer napisal, da me zenske v takih kopalkah v toplicah motijo.
liebstanštandart, pol pa bolj po domače-danes preganjamo žide,(slovane, cigane, pedr.e, bolnike ipd) jutri jim razbijamo trgovine, pojutrišnjem pobijamo..kaj bolj razumljivo.Fixed!
In te so?Ženske v burkinijih so zaradi pomanjkanja D vitamina prenašalke raznih ekzotičnih orientalskih bolezni. Vsaj tako razlaga vrhunski farmacevt dr. Zmago Jelinčič Plemeniti.
In te so?
E, to pa vprašaj Plemenitega. Tudi tega ne vem, kako je prišel do tega, da trpijo za pomanjkanjem D vitamina.
No, ja. Zgodovinsko gledano tudi zagrizeni ateisti - t.i. komunisti niso bili najbolj nedolžni. Sploh ne. In to ne samo pri nas.Sami problemi s temi puščavskimi kulti smrti. Prvo krščanstvo, zdaj islam. Pojdite se zment tam odkoder ste se privlekli v Evropo!