Lepote multikulturnosti 2

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.921
-8.639
113
Mi ni niti malo do obrambe Grimsa ampak pozor: ilegalni ekonomski migrant z bližnjega vzhoda =/= legalen turist z bližnjega vzhoda

To žal marsikomu ni jasno in ravno zato sem to napisal.

Zakaj je potem v drugi temi o migrantih pri nas še vedno slika molečega na Bledu in kup postov povezanih s tem? Ter slika rut v pletni?
Saj so vendar turisti.

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: endvatri in Gatto

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Sam katolibani so pa čedalje bolj v qrcu:

Upokojeni italijanski škof je izrazil željo, da bi vse cerkve za dobrobit migrantov spremenil v mošeje.:valjamse:

“Z moralnega stališča in kot človek vere bi bil voljan spremeniti vse cerkve v mošeje, če bi s tem pomagal rešiti življenja revnih in nesrečnih moških in žensk, saj Kristus ni prišel na ta svet, da bi gradil cerkve, temveč da bi pomagal ljudem vseh ras, religij in narodnosti,” je po poročanju Voice of Europe povedal upokojeni nadškof iz Caserte Raffaele Nogaro.

B81

22. jul 2007
36.891
10.461
113
Ne, oboji so prfuknjeni. A se strinjaš?
Če se, zakaj potem pluvaš samo čez ene.
Se strinjam. Ampak ce si ti ne mores priznat, da so "oni" za casom in da bolj ustavljajo progres, kot rkcjevci (ki so ga tudi in ga se), potem tiscis glavo v pesek. Zdaj pa se poglej z glavo v pesku.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.921
-8.639
113
Se strinjam. Ampak ce si ti ne mores priznat, da so "oni" za casom in da bolj ustavljajo progres, kot rkcjevci (ki so ga tudi in ga se), potem tiscis glavo v pesek. Zdaj pa se poglej z glavo v pesku.

Sicer ne vem iz katere riti vlečeš take zaključke, ma naj ti paše:aplauz:

Bi pa rad vedel, od kako ti je uspelo sproducirati, da so meni musliji kao ok, če izpostavim, da tudi krščanstvo ne pozna enakopravnosti med spoloma(Mislim ker debil moraš biti, da debilizme ene vere izpostavljaš z drugo vero, ki počne enako. Sam zdej so kao full boljši, ker zadnje 70 let tega pri nas ne počnejo več tako očitno:valjamse: ). Prosim.

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Po izbruhu afere v Termah Vivat, kjer se je domačinka, zaradi slikanja ženske v burkiniju, morala opravičiti v arabščini, smo lahko prebrali, da niti v Bosni in Hercegovini ne dovolijo kopanja žensk, ki so oblečene od glave do pete. V Neumu je take gospe policija pospremila s plaže.

In čeprav direktor Term Vivat zagovarja burkini in celo pravi, da je bolj higieničen, saj odluščena koža ne ostane v bazenu kot pri običajnih kopalcih, pa je v Maroku burkini na plažah strogo prepovedan.
http://zadnjenovice.info/news/v-maroku-ne-v-sloveniji-da-burkiniju?uid=228851

Priponke

• Screenshot_20180727-074357_Firefox.jpg
    Screenshot_20180727-074357_Firefox.jpg
    148,6 KB · Ogledi: 141

jest5

Guru
18. avg 2007
25.921
-8.639
113
Privatne terme, privatna pravila. Zdej se pa joki.

Če ti ne pašejo, ne boš hodil tja. Bo že zmanjšanje obiska pokazalo odgovornemu, da dela nekaj narobe.

• Objave ne odobravam

B81

22. jul 2007
36.891
10.461
113
Sicer ne vem iz katere riti vlečeš take zaključke, ma naj ti paše:aplauz:

Bi pa rad vedel, od kako ti je uspelo sproducirati, da so meni musliji kao ok, če izpostavim, da tudi krščanstvo ne pozna enakopravnosti med spoloma(Mislim ker debil moraš biti, da debilizme ene vere izpostavljaš z drugo vero, ki počne enako. Sam zdej so kao full boljši, ker zadnje 70 let tega pri nas ne počnejo več tako očitno:valjamse: ). Prosim.

Kako se to vidi? Da vsako muslimansko pizdarijo VEDNO primerjas s krscanstvom in s tem posredno opravicujes tisto pizdarijo (katero primerjas).
Nisem te se videl napisat, da bi za krscansko pizdarijo napisal: saj v islamu je enak, bla bla...

Sicer ni treba razlagat, stvari so jasne. Ne mores skrit glave v pesku.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.921
-8.639
113
Kako se to vidi? Da vsako muslimansko pizdarijo VEDNO primerjas s krscanstvom in s tem posredno opravicujes tisto pizdarijo (katero primerjas).
Daj malo poglej, kdo je prvi začel s primerjavami

Ok, dejva drugače...

xyz: Janez ne mara Ahmeda, ker je vkradel motor.
jaz: No, Janez je tudi spizdil denarnico. Ropar vpije drugemu, da je ropar:evil:
ti: In zdej je Ahmed ok???!!!!!
jaz: Ne dečko, oba sta zrela za odstranitev.
ti: Ne, ne, ne, ti samo ne maraš Janezov, ueeeeee, ueeeeeee
jaz: Sej bo no, na, tle imaš liziko

• Objave ne odobravam
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.