https://www.24ur.com/novice/svet/sv...talu-preprecila-deportacijo-afganistanca.html
V zahvalo jo bodo posilili na prvem vogalu.
V zahvalo jo bodo posilili na prvem vogalu.
Saj v krščanstvu tudi ni enakovrednosti. Pa čeprav to probajo zadnje čase malo zamaskiratiTorej je nekdo slab kristjan, če zaničuje kult, kjer ženska ni enakovredna moškemu? Kult, ki pravi, da je dolžnost vsakega pravega vernika pobijati nevernike.
Mi ni niti malo do obrambe Grimsa ampak pozor: ilegalni ekonomski migrant z bližnjega vzhoda =/= legalen turist z bližnjega vzhoda
To žal marsikomu ni jasno in ravno zato sem to napisal.
In zdaj so oni ok?Saj v krščanstvu tudi ni enakovrednosti. Pa čeprav to probajo zadnje čase malo zamaskirati
A si ti na sliki?Zakaj je potem v drugi temi o migrantih pri nas še vedno slika molečega na Bledu in kup postov povezanih s tem?
“Z moralnega stališča in kot človek vere bi bil voljan spremeniti vse cerkve v mošeje, če bi s tem pomagal rešiti življenja revnih in nesrečnih moških in žensk, saj Kristus ni prišel na ta svet, da bi gradil cerkve, temveč da bi pomagal ljudem vseh ras, religij in narodnosti,” je po poročanju Voice of Europe povedal upokojeni nadškof iz Caserte Raffaele Nogaro.
Ne, tvoj ata je. Pa mu vseeno tega ne privoščim, je dovolj kaznovan s tem, da ima tako zmene za potomcaA si ti na sliki?
Ne, oboji so prfuknjeni. A se strinjaš?In zdaj so oni ok?
Seveda je tvoj ata. Ti si pa izven kadra slikce, saj jo fotograf ni želel pokvariti s tako spako.Ni ni moj ata. Torej si sam sebe označil da si zmene.
Se strinjam. Ampak ce si ti ne mores priznat, da so "oni" za casom in da bolj ustavljajo progres, kot rkcjevci (ki so ga tudi in ga se), potem tiscis glavo v pesek. Zdaj pa se poglej z glavo v pesku.Ne, oboji so prfuknjeni. A se strinjaš?
Če se, zakaj potem pluvaš samo čez ene.
Se strinjam. Ampak ce si ti ne mores priznat, da so "oni" za casom in da bolj ustavljajo progres, kot rkcjevci (ki so ga tudi in ga se), potem tiscis glavo v pesek. Zdaj pa se poglej z glavo v pesku.
Sicer ne vem iz katere riti vlečeš take zaključke, ma naj ti paše
Bi pa rad vedel, od kako ti je uspelo sproducirati, da so meni musliji kao ok, če izpostavim, da tudi krščanstvo ne pozna enakopravnosti med spoloma(Mislim ker debil moraš biti, da debilizme ene vere izpostavljaš z drugo vero, ki počne enako. Sam zdej so kao full boljši, ker zadnje 70 let tega pri nas ne počnejo več tako očitno ). Prosim.
Daj malo poglej, kdo je prvi začel s primerjavamiKako se to vidi? Da vsako muslimansko pizdarijo VEDNO primerjas s krscanstvom in s tem posredno opravicujes tisto pizdarijo (katero primerjas).