Lepote multikulturnosti 2

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

B81

22. jul 2007
36.894
10.464
113
Daj malo poglej, kdo je prvi začel s primerjavami

Ok, dejva drugače...

xyz: Janez ne mara Ahmeda, ker je vkradel motor.
jaz: No, Janez je tudi spizdil denarnico. Ropar vpije drugemu, da je ropar:evil:
ti: In zdej je Ahmed ok???!!!!!
jaz: Ne dečko, oba sta zrela za odstranitev.
ti: Ne, ne, ne, ti samo ne maraš Janezov, ueeeeee, ueeeeeee
jaz: Sej bo no, na, tle imaš liziko
Evo, ti vedno "opravicis" z: Janez je tudi ropar.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.921
-8.638
113
Evo, ti vedno "opravicis" z: Janez je tudi ropar.
To ni nobeno opravičevanje. Samo izpostavljane dejstva. Oba sta glih.
In če se navežemo na aktualen primer...
Torej je nekdo slab kristjan, če zaničuje kult, kjer ženska ni enakovredna moškemu?
Kje je fora tegale, če je v krščanstvu enako(sprememba na bolje je bila šele, ko je cerkev izgubila vpliv)? A pol tudi zaničuje sam sebe?:evil:

Opravičevanje bi bilo: Ni problema, če Ahmed krade, saj Janez tudi.

No, kot sem že rekel, na liziko, pa se nehej jokcat

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

Qshtr

Fizikalc
22. avg 2011
477
79
28
Mene recimo pri primerjanju kristjanstva in mohamedanstva zanima primerjava osrednjih osebnosti, ki sta (naj bi) ustanovila obe veri v času njunega delovanja. Za enega najdem z levo roko cel kup nagravžnosti iz njihovih uradnih virov, za drugega pa mi nekako ne rata. Oba naj bi bila zgled, en enim, drug drugim.

Morda ne kopljem dovolj globoko? Bi potem lahko z večjo gotovostjo trdili, da sta Ahmed in Janez enaka, ker jima idola dajeta enak zgled?

B81

22. jul 2007
36.894
10.464
113
jest5

Ma nehaj, you can't unscramble scrambled eggs....

Ce sam vidim pizdarijo od kakega "kristjana", si mislim in recem fakin prase...in ne recem: saj je v islamu enako.
Zgleda da ti ne razumes, kaj ti govorim.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.768
113
Privatne terme, privatna pravila.

Če ti ne pašejo, ne boš hodil tja. Bo že zmanjšanje obiska pokazalo odgovornemu, da dela nekaj narobe.

Absolutno res, drži 100% ampak naj se potem kot razlog, da so muslimanke v burkinijih lahko v bazenu, navede ravno to - torej, da se je za taka pravila odločilo vodstvo term in ne buče, da je to povsem higienična zadeva, ki bi posledično morala biti splošno sprejemljiva. Ali pa da se kot kontraargument lepi evropske kopalke iz leta 1900-1930 češ, sa.j so (bile, preteklik in to faking slabih 100 let nazaj) tudi one skoraj povsem oblečene v vodi.

I

Izbrisan uporabnik #20883

Ne vem ali ste funkcionalno nepismeni, ali pa se zgolj delate neumne.

Za muslimanske goste je v Vivatu zgrajena posebna ločena infrastruktura, vključno z bazeni. Gospa je zgolj zgrešila vhod in se ni kopala v delu term, namenjenem za običajne goste.
Zakaj vas torej moti? Vas motijo tudi nudisti ki se kopajo v svojih ločenih bazenih ali pa sončijo na ločenih plažah?

jest5

Guru
18. avg 2007
25.921
-8.638
113

Za muslimanske goste je v Vivatu zgrajena posebna ločena infrastruktura, vključno z bazeni. Gospa je zgolj zgrešila vhod in se ni kopala v delu term, namenjenem za običajne goste.
Zakaj vas torej moti? Vas motijo tudi nudisti ki se kopajo v svojih ločenih bazenih ali pa sončijo na ločenih plažah?

Kriva bo kombinacija obojega

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Je že bilo napisano da je v Vivatu NO GO cona za radikalne islamiste.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Reci sestri, naj pojača dihalni aparat, ti pa probaj globoko dihati..mogoče te strah mine..o_O
Pa za rokico jo prim..

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.221
1.365
113
Povejte mi, kako lahko nenamerno zgresis bazen in gres v bazen z ljudmi, ki niso v ninja opravi? Gledas nad rit al kako?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.756
6.144
113
blizu močvirne prestolnice

Tokrat se strinjam znapisanim. Vivat je pred leti prav v ta namen zgradil bazen, res pa bi una lahko sprevidla, da v drugi del pač ne paše. Jih je pa nenormalno vse več po trgovskih centrih in mestih. Levaki pa vse za multikulti, pljuvajo pa po svojih.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113

Priponke

• Screenshot_20180728-083204_Google.jpg
    Screenshot_20180728-083204_Google.jpg
    135 KB · Ogledi: 180
Status