I
Izbrisan uporabnik #15304
Bi ti živel v Turčiji?Seznama varnih držav nisem jaz sestavljal...
Bi ti živel v Turčiji?Seznama varnih držav nisem jaz sestavljal...
Kje je kak posnetek, da se upirajo policiji?Če pa se upiraš policiji, ki le izvaja svoje naloge,...
Na seznamu varnih držav mislim da je tudi Turčija
Čisto po babje. Zakaj potem druge, tretje in tako dalje države po vrsti sploh sprejemajo prošnje za mednarodno zaščito in jo celo podeljujejo, če to ni v skladu s predpisi?
Bi ti živel v Turčiji?
Mimogrede, zapis v tvojem linku je star skorajda trideset let, iz leta 1991 je. Imaš kaj novejšega?
Si v Istanbulu ali recimo Diyarbakiru?Sem parkrat na leto tam. Živel - vprašanje, obiskoval - ja...
... na meji pa trigger happy vojake...V bivši državi so imeli dober rek: "Predji brigu na drugoga", ali v prevodu, naj za to skrbi nekdo drug.
Deklaracija na žalost ni zavezujoča.guglaj Dublinska uredba. Ta je sicer veljavna za EU, zgornja pa za ves svet. In prva, še vedno veljavna Splošna deklaracija o človekovih pravicah, ki si jo privlekla v temo včeraj, je stara 70 let...
Si v Istanbulu ali recimo Diyarbakiru?
Jih ne preganjajo. Kao. Ker je Mutti na široko odprla tošl.Ja je in tam jih je okrog štiri milijone in nihče jih nikamor ne preganja. Tam bi si torej morali urediti dokumente o svojem statusu, potem pa bi lahko legalno šli naprej.
Turčija je tudi sicer zelo znana turistična destinacija... bil tam na krasnem dopustu...
Bolj me Kurdistan zanima. Kakšno je kaj trenutno stanje tam?Tudi v Adani in Gaziantepu...
Bosna in Turčija sta članici EU?TNX.
...
c) se šteje, da je prošnja za azil neutemeljena:
...
(i) prosilec brez upravičenega razloga ni vložil svoje prošnje že prej, če je imel za to možnost
...
Vsak! je imel možnost urediti svoj status v vseh državah na svoji poti od Turčije do Bosne...
Bolj me Kurdistan zanima. Kakšno je kaj trenutno stanje tam?
Iraški Kurdistan je lep. V mislih sem pa imela turškega.Turistične agencije organizirajo potovanja tja... se greš lahko prepričat na lastne oči...
https://special-destinations.com/tour/iraqi-kurdistan
Bosna in Turčija sta članici EU?