Kaj pa vem kakšne učinke ima trava ... Spomnim se mojega sošolca, sicer težkega uličarja ... ko je skadil joint, je bil takoj pameten kot ne vem kaj ... Pri matematiki nikoli ni imel ničesar pojma ... skos je pisal 1 ali pa maksimalno dva ... ko je bil vprašan, je skadil prej en joint, pa je zlahka dobil 4 ... in potem ga je vprašal profesor, kako to, da pišeš cvek, ko pa si vprašan, pa dobiš skoraj petko? Pa mu je kar hladnokrvno odgovoril ... prfoks, joint reši use težave.
Je pa res, da jaz osebno tega smrada, ki ga pušča trava, veliko težje prenašam, kot pa vonj cigaret. Sicer nisem nikoli kadil (edino v oš v tretjem razredu, ko je sošolec za fotra domov čike nosil, samo do fotra nikoli prišli niso, ker smo mi vso škatlo pokadili), pa še manj maral vonj po čikih itd.
To kakšne posledice pa pušata trava in alkohol, pa je brezveze razpravljati. Vsi vemo kakšni so ljudje ko so zadeti in pijani, ter ko niso zadeti ali pijani. V vsakem primeru trava ni po moje tako hud problem kot alkohol, pri katerem spiješ 3,4 flaše piva, pa že delaš bedarije po cesti.
Meni je point te legalizacije trave samo tu, da bi vzgajal to čudo, pa prodajal tujcem ali pa tistim, ki bi prišli po travo ... denar bi lepo zaslužil - legalno, in tako ne bi imel problemov s policaji ... kaj pa bi z ovim delali policaji čez mejo, pa me ne briga.
Glede Amsterdama ... Turizem se jim je zaradi tega gotovo dvignil, pa mislim, da ni glih tako črno, kot menite. Dostikrat sem kje po Youtubu gledal posnetke, kjer so policisti lovili ali ustavljali problematične voznike na cesti v ZDA. Vsak, ki je bil pod vplivom trave, je vozil tako, da ni skoraj nič ogrožal drugih ... mogoče je pozabil dati žmigavec, ali pa je prepočasi peljal, med tem, ko se je pri pijancih dostikrat končalo s streljanjem policistov, karambolom, ali pa resnim ogroženjem na cesti ...